Slik spiller du YouTube-videoer i fullskjerm i Safari

Slik spiller du YouTube-videoer i fullskjerm i Safari

Hvis du har en iPad og har prøvd å se YouTube-videoer ved å bruke Safari, vet du at det ikke er noen måte å gjøre det uten å ende opp med å bli distrahert av nettleserkantene. Og det er det, i motsetning til en iPhone eller en vanlig datamaskin, når vi legger videoen i fullskjerm på en iPad, denne gjør det ikke riktig. I stedet er videoen forstørret og fokusert, men du ser fortsatt omgivelsene til Safari.

Hvis du ikke vil at dette skal skje, og du vil glede deg over YouTube-opplevelsen slik Gud hadde tenkt, her Vi legger igjen en tutorial for deg å korrigere denne irriterende funksjonen.

Før start

For det første må det presiseres YouTube lar deg ikke gjøre dette på den tradisjonelle måten. Dette betyr at det ikke er noe skjult i innstillingene dine som vil hjelpe oss med å fullføre planen vår. Samfunnet er imidlertid veldig stort, og det har selvfølgelig en løsning.

Hvis du vil at YouTube-videoene du ser i Safari ved å bruke iPad-en din, skal spilles av i fullskjerm, Du kan bruke dette nyttige bokmerke som er opprettet av en av redaktørene til Cult Of Mac.

Slik legger du til dette bokmerke for iPad du må gjøre følgende:

  1. Gå inn på Safari og opprett et bokmerke fra hvilken som helst side du kan tenke på. For å gjøre det, klikk Legg til i bokmerker.
  2. Sett et navn på det som identifiserer den markøren med handlingen du vil utføre. For eksempel: YouTube på fullskjerm-iPad.
  3. Kopier denne koden –Javascript: document.querySelector (“video”). WebkitEnterFullScreen (); – (uten streker).
  4. Rediger bokmerke som du opprettet. Du gjør dette ved å trykke på notisblokkikonet som vises i Safari-linjen og deretter i Favoritter. Trykk på Rediger-knappen og lime inn koden i mellomrommet under navnet.
  5. Klar.

Når du har lagret endringene, bør du ha bokmerket ditt å jobbe på iPad-en din. Det er veldig lite igjen å se videoene på fullskjerm på iPhone.

Nå gjenstår det bare å glede seg

Fra nå av, alt du trenger å gjøre, hver gang du vil se en video på iPad-en på fullskjerm spill den og trykk deretter på markøren som du nettopp opprettet. Det er det. Så lett kan vi få en løsning som YouTube ikke tilbyr oss innfødt.

Hvis du vil bruke Bilde-i-Bilde-funksjonen til iPad, du kan gjøre det med dette andre bokmerke: javascript: document.querySelector (“video”). webkitSetPresentationMode (“bilde-i-bilde”);

Det kan interessere deg | Hvor mange megabyte bruker Spotify og YouTube på iPhone-en din?

Selv om Safari og YouTube kan begrense opplevelsen vår på iOS litt, vil brukerne alltid finne måter å få mest mulig ut av enhetene sine. Og hvorfor ønsker vi å se videoer i vinduet modus på iPad, når vi har en så stor skjerm å utnytte?

Har du funnet en løsning på problemet ditt? Legg igjen svaret i kommentarfeltet!

via | Cult of Mac