Uncategorized

Slik stopper du Tinder-kontoen

Det er alltid vanskelig å møte nye mennesker, så vi kommer til å vise deg hvordan du pauser en Tinder-konto, slik at den ikke lenger er synlig, men beholder profilen og samtalene. I mange tilfeller er det mer praktisk å pause Tinder enn å lukke kontoen helt.

Sikkert du allerede vet hva det er å gjøre en “kamp” på Tinder: når to brukere indikerer at de liker den andres profil (de “liker”), har de muligheten til å snakke for å bli bedre kjent med hverandre eller å avtale en avtale.

Kanskje begynner vi å møte en interessant person, og selv om det er tidlig å eliminere Tinder, ønsker vi å fokusere bare på ham. Akkurat det gjør det mulig å pause kontoen, fordi vi har nesten all synlighet innen søknaden.

Spesielt når dette er en pause på kontoen, skjer dette:

  1. Profilen din vises ikke lenger for andre medlemmer.
  2. De nåværende “kampene” og samtalene dine blir holdt, og disse personene ser profilen din.
  3. De som tidligere har “likt” profilen din, kan komme ut, så det er fortsatt en liten sjanse for å få en “kamp”.

Med dette klart, vil vi se hvordan du utfører prosessen i appen. De som er informert om hvordan Tinders algoritme fungerer, kan frykte at ELO-poengsummen blir skadet (det interne uttrykket plattformen bruker for å måle brukerappell). Men de skulle ikke bekymre seg, Hvis du aktiverer kontoen på nytt, vil ikke “ELO-poengsummen” ha endret seg.

Vi vil utføre opplæringen trinn for trinn fra mobilen, selv om vi husker at Tinder har en nettversjon for datamaskinen, som fungerer praktisk talt det samme som applikasjonene.

  1. Når vi kommer inn på Tinder går vi til vårt profil, ved å bruke ikonet til en silhuett som vises øverst til venstre:

Bilde - Hvordan stoppe Tinder-kontoen

  1. Litt lenger nede vil vi se a hjulformet ikon, som fører oss til “Innstillinger”:

Bilde - Hvordan stoppe Tinder-kontoen

  1. På skjermen til “Innstillinger” vi går helt ned, og klikker på “Slett konto”:

Bilde - Hvordan stoppe Tinder-kontoen

  1. Siden Tinder prøver å ikke miste brukere, vil det vise oss som et første alternativ en knapp som sier “Stopp kontoen min”:

Bilde - Hvordan stoppe Tinder-kontoen

  1. Etter å ha satt Tinder på pause, hvis vi går til profilseksjonen, vil det indikere det “Filen din er skjult” og det gir muligheten til å “Aktiver oppdagelse” for å se andre brukere igjen (noe som tilsvarer deaktivering av pausen):

Bilde - Hvordan stoppe Tinder-kontoen

Er det samme pauser som å deaktivere “Vis meg på Tinder”?

Det er mulig at når du ser på “Innstillinger” -delen så du en seksjon som sier “Vis meg på Tinder “, som lar oss aktivere eller deaktivere profilen for å vises for andre brukere. Slik kommer det ut på Tinder:

Bilde - Hvordan stoppe Tinder-kontoen

Også, å stoppe kontoen er det samme som å deaktivere “Vis meg på Tinder”, selv om de har forskjellige navn og aktiveres fra forskjellige menyer. Kanskje høres “pause” kraftigere ut, og det er derfor de foreslår det som et alternativ for å forhindre at vi forlater appen.

Du kan gjenoppta kontobruken når du vil, eller lukke Tinder permanent. Husk selvfølgelig at hvis du avinstallerer Tinder, blir ikke profilen din slettet, den vil miste synligheten til den nesten er utilgjengelig, men den vil fortsette på plattformen.

Knowing hvordan du setter pause i kontoen din du vil unngå å bli overveldet tinder, og du kan vie den nødvendige tiden til de interessante menneskene. Hvis forholdet ikke går fremover, er det muligheten til å aktivere profilen igjen, eller prøve en av de andre mer populære flørting-appene.

8 triks for å flørte på Tinder

Hva tenker du om muligheten for å sette Tinder på pause? Tror du det er en nyttig funksjon, eller foretrekker du å melde deg av og registrere kontoen slik du ser passende?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK