contadores Skip to content

Slik tilbakestiller du Sony Xperia M4 Aqua og returnerer den til fabrikkstatus

Vi håper at brukere av Sony Xperia M4 Aqua er fornøyd med denne mobile enheten. Utseendet til denne smarttelefonen er imponerende. Sony Xperia M4 Aqua er en god telefon. Utvikleren har lagt til forbedringer i forhold til tidligere modeller, som gjør det til en virkelig interessant terminal. Til tross for at vi noen ganger er en flott telefon, kan det hende vi må hjelpe deg med å få den tilbake til fabrikkstatus. Så i dag vil vi foreslå tre måter å gjøre det på tilbakestill Sony Xperia M4 Aqua.

Hvordan tilbakestille Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua spesifikasjoner

La oss huske litt på Sony Xperia M4 Aqua, en terminal som ble lansert i juni 2015. Før du kommer til virksomheten. Den har GSM / HSPA / LTE-tilkobling. Operativsystemversjonen er Android 5.0.1 Lollipop. I tillegg har den et internt minne på 8. Et 13MP hovedkamera og et 5MP sekundært kamera; ikke glemme at den har Wi-Fi 802.11-tilkobling blant mange andre funksjoner.

Slik tilbakestiller du Sony Xperia M4 Aqua og returnerer den til fabrikkstat

Noen brukere av denne terminalen har opplevd noen problemer med å bruke den. Fra en samtale som ikke ønsker å henge med på forskjellige tider som kan fortvile noen. I utgangspunktet er disse problemene så ubehagelige at de forhindrer oss i å bruke telefonen vår naturlig. Når det gjelder fabrikkfeil, har vi en enkel løsning, og ved å bruke følgende to tips for å tilbakestille telefonen, vil du kunne løse alle disse problemene. Vær nøye med!

Før du tilbakestiller Sony Xperia M4 Aqua, må du huske på følgende:

Dataene til smarttelefonen din er det viktigste, og hvis du ikke har en PC eller annen enhet for å lagre all informasjonen din, lagrer du alt på mobiltelefonen din. Dette er noe som enhver bruker som eier en smarttelefon vurderer. Å lagre ekstremt viktig informasjon på telefonen er imidlertid ikke din beste ide, siden du i et scenario som dette kan miste all verdifull data og filer. Før du starter datamaskinen på nytt, må du ta en sikkerhetskopi av alle dataene på telefonen, ellers blir alle dataene slettet når du starter dem på nytt.

Derfor bør du oppbevare informasjonen din på et trygt sted. Av den grunn vil jeg dele alt om sikkerhetskopi av dataene dine. Som du kanskje allerede vet, har hver smarttelefon tekstdokumenter, musikkfiler, videofiler, applikasjoner, bilder, etc. Og i systemet ditt vil vi finne mange applikasjoner som tilbyr oss sikkerhetskopier; Blant dem har vi: Sikkerhetskopiering og restaurering av applikasjoner, Google diskstasjon, etc. Disse lagringssystemene lar deg oppbevare dataene dine. Imidlertid vil jeg anbefale deg å bruke Google Drive til å ta sikkerhetskopier, siden det er et trygt og anerkjent nettsted der du kan ha filene dine i skyen, og du vil kunne laste ned dem så mange ganger du vil. Videre vil slik informasjon ikke dupliseres eller deles med noen uten din tillatelse.

De tre forskjellige metodene for å tilbakestille Sony Xperia M4 Aqua er som følger:

Første metode: Tilbakestill Sony Xperia M4 Aqua med din egen telefon

 1. Det første du bør gjøre er å holde inne av / på-tasten eller på / av-knappen.
 2. Gå inn på “Innstillinger” i menyen.
 3. Velg alternativet “Sikkerhetskopiering og omstart”
 4. Velg nå “Tilbakestill fabrikkdata” og deretter “Tilbakestill telefon”
 5. Velg “Slett alle”
 6. Velg “Ok” for å bekrefte handlingen.
 7. Vent til prosessen er fullført.

Andre metode: Tilbakestill Sony Xperia M4 Aqua ved bruk av PC og Flash-verktøy

 1. Last ned originale Flash-verktøy
 2. Installer driverne ved hjelp av USB-kabelen
 3. Slå av telefonen
 4. Trykk og hold nede “Volum mindre” -knappen og koble til USB-kabelen
 5. Følg instruksjonene på skjermen, godta betingelsene.
 6. Vent til prosessen er fullført.

Tredje metode: Tilbakestill Sony Xperia M4 Aqua ved bruk av PC og

 1. Last ned Xperia Companion-appen
 2. Installer og kjør når du er klar.
 3. Fire alternativer vises i vinduet.
 4. Velg “Nytt støtteområde” og deretter “Start”
 5. Installer riktig plugin når programmet vises.
 6. Fra alternativene som vises, velg: “Telefon / nettbrett-programvareoppdatering” og klikk på “Start”
 7. Velg “Reparer telefonen / nettbrettet”.
 8. Følg instruksjonene og godta betingelsene.
 9. Vent til prosessen er fullført. Du må ha den oppdaterte programvaren.
 10. Velg din telefon / nettbrett-modell på skjermen.

Og på en av disse tre forskjellige måtene, vil du ha oppnådd tilbakestill Sony Xperia M4 Aqua å starte på nytt og glede deg over fabrikkalternativene dine, og dermed unngå noen feil som kan vises i den. Fortell oss om opplevelsen din i kommentarene våre!