Slik vet du hvilken ideell iPad du kan gi bort

Black Friday er veldig nær, og etter et år der rekken av Apple-nettbrett har gjennomgått en radikal endring på alle nivåerDet har ikke vært bedre tid å få tak i de nyeste modellene. I den siste grunntonen i oktober presenterte selskapet sin nye iPad Pro, sammen med en ny Apple Pencil, for å glede selv de mest krevende brukere. I løpet av første halvår kunne vi dessuten være vitne til ankomsten av en ny modell designet for å gjøre linjen mer tilgjengelig.

I dag vil vi presentere de viktigste forskjellene mellom modellene av tabletter til de fra Cupertino, med intensjon om hjelpe deg med å velge den som best passer dine behov. Tross alt er det noen ganger ikke nødvendig å bruke 800 euro på et nettbrett for å få en god brukeropplevelse. Spesielt hvis vi snakker om Apple-produkter, et selskap som i økende grad tar hensyn til at enheter skal vare mer enn ett eller to år.

iPad 9.7 ″ 2018

Dette er den minste av familien, med tillatelse fra iPad Mini. Et produkt designet spesielt for studenter, som den gir tilgang til det store markedet med applikasjoner som er App Store, i tillegg til muligheten for å bruke Apple Pencil uten å måtte hoppe til Pro-serien. Men det er ikke bare det perfekte produktet for et utdanningsmiljø, men også tilbyr den fantastiske opplevelsen som kjennetegner iPads når det kommer til å glede seg over alle slags spill, filmer og serier.

Denne modellen er tilgjengelig med kapasitet på 32 GB og 128 GB til priser som er mye rimeligere enn Pro-serien, noe som mange familier vil sette pris på. Om nødvendig er det muligheten til å kjøpe den med en tilkobling til mobilnett, noe spesielt nyttig å reise, i hvert fall hvis du ikke har en telefon som du skal dele forbindelsen med. Husk at ja, det kan hende du må betale et tillegg for å bruke denne funksjonen.

iPad 2018 Wifi 32 GB Grå

iPad Pro 11 ″

11-tommers iPad Pro er det første trinnet i Apples nye generasjon nettbrett. Med et spesielt fokusert på skaperne, var dette nettbrettet designet for å brukes i et profesjonelt miljø. Skjermen med 120Hz forfriskning og HDR Det gir suveren presisjon når du jobber med Apple Pencil, og portabiliteten gjør den til den perfekte kandidaten for de som trenger den mest avanserte bærbare teknologien.

11-tommers iPad Pro-innstillinger start på 64 GB og gå opp til 1 TB, med mulighet for å koble til mobilnett. Vi har selvfølgelig også to farger, sølv og plassgrå, hvor vi kan velge den som mest appellerer til oss.

iPad Pro 11 ″ Wifi 64GB Silver

iPad Pro 12.9 ″

Endelig har vi den største på linjen. Denne modellen er den som har hatt mest utbytte av redesignen til iPad Pro-serien i år. Nå, og takket være Liquid Retina-skjermen, den nye 12,9-tommers iPad Pro har den samme store skjermen, i en mer kompakt kropp. Selvfølgelig har vi den samme mengden piksler per tomme som 11-tommers iPad Pro, så vi har samme høye kvalitet, om enn med litt mer plass, som vil komme godt med for apper som Photoshop.

I likhet med sin 11-tommers yngre bror, er 12,9-tommers iPad Pro Tilgjengelig i konfigurasjoner fra 64 GB til 1 TB. Alle av dem har muligheten til å koble seg til mobilnett takket være 4G-modemet integrert i sine dyreste modeller og i to farger: sølv og romgrå.

iPad Pro 12,9 ″ Wifi 64 GB sølv

Det kan interessere deg | iPad Pro 2018 vs iPad Pro 2017, er det så stor forskjell?

Nå er det din tur å velge den iPad som passer deg best. Hovedsaken er at du er tydelig på at uansett modell du kjøper, vil du være trygg på den beste opplevelsen som Apple kan tilby. Avhengig av behovene til hver person, kan det være bedre for deg å hoppe til de større skjermene på iPad Pro, som sammen med deres nye prosessor og deres helt nye design gjør dem til et stort sprang i forhold til den klassiske iPad.