Slik vokser du visualiseringer på TikTok

TikTok er det mote sosiale nettverket blant de yngste. En flott mulighet til øke vår tilstedeværelse på andre plattformer enn det klassiske Twitter eller Instagram og som vi i dag gir deg noen triks å vite hvordan du gjør få utsikt.

Som i resten av sosiale nettverk, TikTok Du har ikke et tryllestav å vokse visualiseringer med. Å være den eneste velprøvde metoden å gå opp litt etter litt med standhaftighet.

Hvordan lagre en video på TikTok

Gi ditt daglige innhold til dine følgere Det er kanskje det første trinnet du bør ta hensyn til. En tom profil, med lite innhold eller uregelmessig, er ikke det mest tiltalende scenariet å trykke på følgeknappen.

Øk antall følgere som skal vokse i visualiseringene

Til vokse visualiseringer Du må øke dine følgere akkurat som på Instagram. Det kan virke vanskelig å lage et hull for deg selv, men ingenting er lenger fra virkeligheten.

Bilde - Hvordan vokse visualiseringer på TikTok

Og er det visualiseringene går vanligvis i forhold til antall følgere med unntak av veldig spesifikke tilfeller. For å øke visualiseringene må du ha noen lojale følgere at de ser videoene dine, og det oppnås ved å synliggjøre profilen din.

Du kan gjøre dette på mange måter. Det klassiske metode for å følge mange mennesker slik at de ender opp med å komme inn i profilen din, og hvis de liker deg, vil de returnere følget ved å øke visualiseringene i samme takt.

Bilde - Hvordan vokse visualiseringer på TikTok

Bruk andre sosiale nettverk for å markedsføre din TikTok

En annen metode for å gjøre deg kjent er bruk de andre sosiale nettverkene som et springbrett. Det er å si, bruk Instagram, Facebook og Twitter å bringe de samme følgere (og andre som vil komme tilbake fra en rebound) til profilen din TikTok.

Slik endrer du TikTok-brukernavnet

Kan promoter din TikTok på Instagram lage en publikasjon i form av et bilde og sette profilen din på biografikoblingen for å gjøre overføringen av følgere enda enklere.

Kvalitet og trender: elementer for å vokse visualiseringer

Du bør også ta vare på kvaliteten på musikkvideoene dine og gi originalt innhold. Det er ingenting som mer negativt påvirker voksende synspunkter enn å gjøre det samme som andre kontoer og bli kjedelig. I utgangspunktet bør strategien være basert på å skille seg ut på et vis i TikTok-nettverket.

En annen grunnleggende pilar, og når du først har et godt antall tilhengere, er interaksjon med samfunnet ditt. Dette vil forårsake a mer personlig bånd og de besøker deg mer assiduøst ved å øke visualiseringene.

Og sist men ikke minst: dra nytte av trender. TikTok som andre sosiale nettverk baserer mye av trafikken din i trender. Gå på bølgen med ditt eget sandkorn, og du vil sikkert se visualiseringene vokse som skum.

Du vet hvordan du kan vokse visualiseringer på TikTok gjennom å lage godt innhold og potensiell overføring av andre følgere fra andre sosiale nettverk med mer reise.

Slik skriver du inn TikTok fra datamaskinen

Tabla de contenidos