contadores Skip to content

Slutten av ‘Keeping up with the Kardashians’ vil bli spilt inn med flere iPhone for karantenen

følge med kardashianerne

Han iPhone Det gjør nyheter igjen i Kardashians verden. Familieklanen som består av flere av dagens mest berømte påvirkere, har spilt hovedrollen i utallige situasjoner akkompagnert av det bittte epleapparatet, fanget mange av bildene som søstrene har på sine sosiale nettverk og som et yndet verktøy for selfies som gjorde Kim Kardashian til den maksimale referansen til det formatet.

Nå, iPhone har vært det valgte alternativet for å spille inn slutten av “Keeping up with the Kardashians”, realityshowet som lanserte dem for stjernestatus, og hvis innspillingen på slutten av sesongen er kansellert som et resultat av isolasjonen tvunget av coronavirus.

Kardashians vil spille inn slutten av showet med en iPhone

I et intervju med Jimmy Fallon for en episode av The Tonight Show: At Home Edition, som også har endret scenen på grunn av den obligatoriske innesperringen generert av COVI-19, avslørte Kim Kardashian at slutten av sesong 18 av showet vil bli spilt inn med iPhone av hovedpersonene og dokumenterer i utgangspunktet deres dager med isolasjon.

Vi vil alle være i karantene. Filmet separat av oss selv. Så vi har alle stativer installert og iPhonene våre, og den siste episoden vil være det vi gjør i karantene.

Med denne nyheten den eldste av Kardashians, har fordrevet tvil om muligheten for ikke å fortsette med innspillingen av programmet eller i det minste ikke med hele rollebesetningen. Denne muligheten ble generert etter premiereepisoden, Kim og Kourney hadde en forandring som endte med fysisk aggresjon.

Nok en gang er iPhone nok en gang valg av stjerner for dine profesjonelle prosjekter. De siste årene har kvaliteten på enhetens kamerasystem blitt testet i innspillingen av videoklipp av store stjerner som Lady Gaga og Selena Gomez, nå en del av den imponerende serien “Skutt på iPhone”.