contadores Skip to content

Små nyheter oppdaget i iOS 6 Beta 2

Små nyheter oppdaget i iOS 6 Beta 2

Som vi fortalte deg her om dagen, lanserte Apple denne uken iOS 6 Beta 2 for utviklere. I denne nye betaen av gutta fra 9to5Mac har oppdaget noen interessante små nyheter som vi vil kommentere.

Bytt for å aktivere / deaktivere 3G-tilkobling

I iOS 6 Beta 2 er muligheten for å aktivere og deaktivere 3G inkludert i alternativene “Mobildata“Fra menyen”justeringer” I tidligere Betas hadde den forsvunnet, men i Beta 2 vises den igjen.

Tjenester som kan bruke mobildata

Muligheten for å velge hvilke tjenester som kan bruke mobildata er inkludert, og dermed gir oss større kontroll over datahastigheten vår. Som du ser på bildet, er en av tjenestene FaceTime, som vi allerede nevnte i iOS 6 kan brukes med 3G.

Etter min mening er en flott nyhet, siden noen tjenester, som FaceTime selv, kan spise de latterlige datahastighetene våre i mindre enn en kuk kråker.

Endre Twitter-knappen og reparer Facebook-knappen

Twitter har nylig endret utformingen av sin berømte blå fugl, så i denne Beta 2 av iOS 6 har Apple endret Twitter-logoen for den nye. De har også endret det i delingsmenyen.

I tillegg har de løst et lite problem med Facebook-knappen.

Inkludering av bannere i Safari med direkte tilgang til App Store

På WWDC2012 så vi at i iOS 6 ville utviklere ha muligheten til å plassere Banners på sine nettsteder med direkte tilgang til applikasjonen i App Store. I Beta 1 hadde den ikke blitt aktivert ennå, men den er nå tilgjengelig. Hvis du har Beta 2 installert, kan du sjekke det ved å angi for eksempel her (det er nødvendig å gå inn med Safari)

Deaktiver streamingbilder

Med ankomsten av iCloud kom muligheten til bilder i streaming, bildene som er lastet opp til iCloud og er tilgjengelige på alle enhetene våre nesten øyeblikkelig. I iOS 6 har dette konseptet blitt snudd, og muligheten for å dele dem med andre iOS-brukere er lagt til, selv om de ikke bruker samme Apple ID. I Beta 2 er muligheten for å aktivere og deaktivere denne funksjonen lagt til. I den første Beta ble den aktivert som standard.

En annen veldig fin funksjon i iOS 6 som vil gjøre det litt mindre nødvendig å bruke den samme Apple ID på flere enheter.

Sammenslåing av bilder og kamera i “Bruk” -menyen

For øyeblikket i menyen “Bruk”, Ser vi hver for seg antall bilder som er synkronisert med iPhoto og antall bilder på rullen. Nå, med iOS 6, har de blitt samlet, og vi vil se alt i en enkelt seksjon kalt “Bilder og kamera

Lag nye album fra Bilder

Lagt muligheten til å lage album direkte fra applikasjonen “Bilde” Hvis du ser på bildet, kan du se en + knapp der vi kan lage nye album.

Ny informasjon i Passbook

Liten endring for Passbook, som nå inkluderer litt ekstra informasjon.

Har du oppdaget noen andre endringer eller nyheter? Ikke nøl med å fortelle oss i kommentarfeltet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk og leve iOS 6!