Smart enheter W1 Smartwatch kommer denne måneden

Smarte enheter W1

Selv om Samsung Han har tatt alle fotografiene denne uken med presentasjonen av sine nye smartur Samsung Galaxy Gear Det er ikke det eneste selskapet som har avduket sine nye ekkosmartklokker denne uken, det gjorde Qualcomm og nylig Smarte enheter har nettopp kunngjort at den planlegger å lansere sin første klokke denne måneden.

Selv om Smart Devices ikke er et selskap med et kjent navn i Vesten, er sannheten at dette selskapet har en vane å lansere ganske interessante og rimelige enheter som SmartQ U7 et nettbrett med en innebygd projektor.

Hva kan vi forvente av Smart Devices of W1 smartwatch?

Når det gjelder Smarte enheter W1-funksjoner Det forventes å ha en 1,55-tommers fargeskjerm, en berøringsskjerm med støtte for multitouch, Wi-Fi og Bluetooth. Den vil også ha sensorer, inkludert et gyroskop og akselerometer.

Klokken kan spille av musikkfiler, i tillegg til at vi kan se tid, vær eller kalenderavtaler, i tillegg til telefonkontakter, sende tekstmeldinger, e-postmeldinger og se mottatte telefonsamtaler.

For øyeblikket er det ukjent hvor mye klokken vil koste og hvor den vil være tilgjengelig, i tillegg til andre viktige spørsmål som hvor lenge batteriet vil tilby, eller andre viktige detaljer. Selv om en lansering er planlagt i midten eller slutten av september, bør vi ikke måtte vente lenge for å vite mer om dette nye Smartklokke.

Hilsen fra dypet av bytene.