SmartWatch 2 presenteres offisielt også motstandsdyktig mot vann og støv

Sony har offisielt avduket sin andre generasjons smartwatch kalt Smartwatch 2 på Mobile Asia Expo i Shanghai. I tidligere rykter hørte vi at selskapet jobbet med denne nye modellen som kunne være vanntett og med Android innlemmet.

Disse ryktene har alle vært riktige, SmartWatch er motstandsdyktig mot både vann og støv (IP57-sertifisert) og har et Android-operativsystem. Den tilbyr også NFC og Bluetooth-støtte for sammenkobling med smarttelefoner og nettbrett som kjører Android 4.0 eller nyere på Android.

Det kommer med støtte for å svare på samtaler, lese meldinger, sjekke oppdateringer på sosiale nettverk, ta bilder direkte fra enheten og kontrollere musikken og dens volum, blant andre og med muligheten til å motta alle typer varsler som fra smarttelefonen vår er fra e-post, Hva skjer, Facebook, SMS og andre varsler som vi normalt mottar på mobilen vår.

Det er laget av “høykvalitetsmaterialer”, eller slik hevder Sony. Kroppen er laget av aluminium og rustfritt stål armbånd kan byttes ut med 24mm standarder. Skjermen er 1,6 tommer med en oppløsning på 220 × 176 piksler. Batteriet kan vare opptil 4 dager med normal drift og med lite bruk opptil 7 dager, noe som gjør det til SmartWatch med den lengste batterilevetiden så langt.

På den annen side hevder Sony at det har “mer enn 200 unike applikasjoner” for denne SmartWatch 2, der den påpeker at det hovedsakelig er mange spill, applikasjoner for sport og fotografering.

Han Smartwatch 2 Den vil være tilgjengelig over hele verden innen september 2013, prisen er ikke bekreftet, men forgjengermodellen til SmartWatch 2 er til salgs med en pris på $ 100, cirka 77 euro mer eller mindre, slik at vi kan få et inntrykk av hvor mye dette vil koste ny modell.