contadores Saltar al contenido

Snapchat debuterer gruppechatter og to nye verktøy

Snapchat trenger oppdatering for ikke å bli etterlatt i kampen som kjøres av sosiale nettverk for å bevare og skaffe flere brukere. Spesielt etter den flotte oppdateringen til Instagram som bringer livevideoer og utløpte meldinger, var funksjonen som populariserte spøkelsens sosiale nettverk.

I oktober Snapchat la til funksjonen Spillelister, som hjelper deg med å filtrere innhold for brukere å se hvilke kontakter de velger å legge ut. Og nå ønsker Snap Inc.-teamet å dra nytte av ankomsten av juleferien for, som det har publisert i dag på sin offisielle hjemmeside, splitter ny gruppechatfunksjon, pluss to nye verktøy.

Gruppesamtaler ankommer Snapchat

Den siste Snapchat-oppdateringen bringer “Grupper”, en funksjon som dette sosiale nettverket prøver å måle seg med rivaler som WhatsApp eller Facebook Messenger. Disse gruppepratene kan være opptil 16 brukere, som kan se hvem som er til stede ved å bruke alternativet nederst på skjermen.

Å være Snapchat-chatter, meldingene og snaps som blir sendt i gruppene har utløp: når de passerer 24 timer fjernes. Også, hver bruker kan vise eller spille bare en gang meldinger sendt i gruppechats.

Snapchat-logosamtaler

Det er også mulig å starte en privat samtale med alle chat-medlemmer; bare velg kontakten individuelt. Den nye gruppen chatter støtter alle funksjonene som er til stede i konvensjonelle chats, for eksempel videonoter, klistremerker eller Bitmoji, for eksempel.

I tillegg til gruppesamtaler, bringer Snapchat-oppdateringen to nye kreative verktøy, som er ment å tilpasse snaps. På den ene siden er det saks for å klippe bildene og transformere dem til et klistremerke, som kan holdes sammen med resten. Sammen med saks kommer Paintbrush, en børste til trekke på snaps og gjør dem unike, som om de var kunstneriske filtre av apper som den populære prismen.

Til slutt legger denne oppdateringen til det sosiale nettverket støtte for Shazamsom nå blir innebygd kamera-app. Denne integrasjonen gjør det mulig å identifisere ethvert emne som høres ut mens Snapchat-appen er åpen. Hva synes du om disse “jul” -nyhetene?