contadores Saltar al contenido

Snapchat for iPhone er oppdatert med Custom Emojis

Nylig Snapchat kjøpte Bitstrips for 100 millioner dollar, og i dag har det sosiale nettverket kunngjort at applikasjonen vil integrere Bitmoji.

Og hva er Bitmoji? Det er Bitstrips-applikasjonen som tillater det lag egendefinerte emoji. Denne nye integrasjonen mellom Snapchat og Bitstrips vil tillate brukere å bruke Bitmoji-emojis direkte på Snapchat.

MW-EI718_bitmoj_ZG_20160324233321

Snapchat kunngjorde den nye oppdateringen for iPhone og Android i et blogginnlegg tidligere i dag, inkludert en tegneserie i Bitstrips-stil som beskriver hvordan Bitmoji fungerer.

For å bruke den nye funksjonen og lage dine egne emojis, må du laste ned og installere Snapchat, registrere en ny konto, laste ned Bitmoji, opprette kontoen din og gå tilbake til Snapchat for å koble sammen begge kontoene.

Når du har synkronisert Snapchat- og Bitmoji-kontoene, kan du opprette og bruke dine personlige emojis i det sosiale meldingsnettverket, og inkludere Bitmojis i chatten eller bruke dem som klistremerker i Snaps.

img_0541

Den siste Snapchat-oppdateringen tillot brukere å bruke Memories-funksjonaliteten.

Begge applikasjonene er gratis og kan fås fra App Store gjennom følgende nedlastingswidgets.

Last ned Snapchat

Last ned Bitmoji

Hva synes du om den nye Snapchat-oppdateringen og dens integrasjon med Bitmoji? Visste du denne interessante appen for å lage tilpassede emojer?