Snapchat for iPhone-oppdateringer og tillater betaling mellom brukere

Hva er Snapchat og hvordan fungerer det?

Snapchat er et program for iPhone, som et sosialt nettverk, som gjør det mulig å utveksle bilder mellom kjente og ukjente brukere. Appen er veldig nysgjerrig og har en noe spesiell funksjon, kan du sende et bilde eller en video og bestemme når du vil at den skal forsvinne fra mottakerens mobil. Men husk at du bare kan velge en definert varighet på mellom 1 og 10 sekunder. I tillegg til å sende bilder, kan du også legge til en type filter og selvfølgelig tekstmeldinger.

snapchat-iphone-oppdatering-1
Applikasjonen lar forskjellige konfigurasjoner gjøre kontakten med andre mennesker enklere, og du kan til og med velge å ha ukjente personer til å kommunisere eller bare bruke din private kontaktliste.

Snapchat lar penger sendes mellom brukerne

Takket være en avtale med Square vil Snapchat nå tillate betaling mellom chatbrukerne selv. Square er et selskap som takket være en annen mobilapplikasjon for iPhone og iPad gjør det mulig å foreta betalinger mellom mennesker. Nå har de sluttet seg mye til Snapchat og har skapt det som kalles “Snapcash”, det ser ut til at Apples inntreden i dette mobilbetalingsmarkedet med Apple Pay har gitt en revolusjon.

snapchat-iphone-oppdatering-2-

Hvordan gjøres betalinger?

Det er veldig enkelt å bruke den nye betalingsmåten. Det første du bør gjøre er å sette inn et debet- eller kredittkort i brukerkontoen din. På denne måten vil du konfigurere hvor pengene dine kommer fra og hvor de kommer når du betaler gjeld. Fra Snapchat forsikrer de at dette trinnet er helt trygt og at konfidensialiteten til kontoene dine vil være trygg.

Å gjøre en betaling er veldig enkelt, nesten fornærmende. Skriv, innenfor den samme chatten som du snakker, et beløp av denne typen: “$ 25” og trykk på den grønne knappen som vises på skjermen. Snapchat vil gjenkjenne at det er en sum penger og vil gi deg grønt lys å sende.

snapchat-iphone-oppdatering-3
For øyeblikket vil denne fantastiske funksjonen til iPhone-applikasjonen, som vi visste takket være gutta fra BGR, bare være tilgjengelig for Snapchat-brukere i USA, og selvfølgelig skal det ikke glemmes at du må være over 18 år for å bruke betalingene for Nettverk. Vi håper at tjenesten gradvis vil bli utvidet til andre land, selv om det sikkert vil være en litt treg prosess.

Personvern, noe grunnleggende

Sikkerhet, når det gjelder et program som flytter data mellom brukere, er en faktor å vurdere. Vi har allerede kjent ved andre anledninger om feil og lekkasjer denne appen har hatt. Det er ikke rart at noen blir litt forbanna på den nye tjenesten. Snapchat forsikrer kundene sine om at bankopplysningene kun vil bli registrert og eksklusivt under selskapet Square. Vi håper at denne informasjonen garanterer alle fremtidige brukere av “Snapcash” et perfekt personvern.

Her kan du se kampanjevideoen for “Snapcash” for iPhone:

De siste dataene som denne iPhone-meldingsapplikasjonen tilbød publikum, viste seg å være skandaløse. Selskapet fremsto som den beste konkurrenten med WhatsApp for å sende bilder og videoer og er allerede den tredje mest brukte sosiale appen av unge mennesker. Ikke rart det Facebook vil prøve å kjøpe det for det ikke ubetydelige tallet på 3000 millioner dollar. Noe som Snapchat-eiere så vennlig på, men som straks avviste.

snapchat-iphone-update-4 Applikasjonen for iPhone og Android har brukere av alle alder, men fordelen ved å kunne sende bilder og videoer og at de blir slettet på maksimalt 10 sekunder, har fått appen til å brukes spesielt av unge mennesker. Alderen til de fleste av brukerne varierer fra 13 til 23 år. Selv om appen lar deg lage små dagbøker om hverdagen din, er det ikke funksjonen som oppfordrer brukerne til å bruke den. Ved andre anledninger har vi allerede sett nakenbilder eller til og med en mer eller mindre ulovlig handling som er veldig populær blant unge og unge.

Og du, bruker du Snapchat? Hva er bruken du vanligvis gir til denne morsomme iPhone-applikasjonen? Fortell oss om det.