free estadisticas Saltar al contenido

Snapchat vil gjøre det lettere å dele innholdet ditt

abril 28, 2020

Gutta fra Snapchat kunngjorde nylig at de snart vil inkorporere forskjellige forbedringer i deres sosiale nettverksapplikasjon for å forbedre opplevelsen av bruk. Foreløpig har de ikke avslørt mange detaljer om hva de forbereder, men en av tingene det vil gjøre vil være gjøre det enklere og raskere å dele innhold publisert på Snapchat.

Å publisere Snapchat-kontoen din eller dele den for å gjøre den kjent for andre til nå var noe komplisert, men takket være de nye funksjonene som vil inkorporere applikasjonen, vil ting snart endre seg. Resten av nyhetene er fortsatt et mysterium, men det forventes nye måter å samhandle med bildene, videoene og meldingene du mottar av hans følgere.

Snapchat forbedringer.

Det kan interessere deg | De 5 beste meldingsappene for iPhone 6, 6 Plus, 6s og 6s Plus.

Å få nye følgere på Snapchat vil være mye enklere nå

Hvis du har en Snapchat-konto vil du vite at det til nå var ganske vanskelig å bli kjent med deg selv for å prøve å få nye følgere. Og ikke fordi funksjonen var komplisert, men fordi Det var i utgangspunktet ingen måte å gjøre det utover å legge inn Snapchat-brukernavnet på andre nettsteder..

Som du ser er dette relativt enkelt, men det er noe komplisert når det gjelder et sammensatt brukernavn. På den annen side det er muligheten til å dele den som en QR-kode.

Snapchat forbedringer.

men etter den siste oppdateringen til versjon 9.23.0.0 av Snapchat for iPhone er det mulig å gjøre det også gjennom URL. Systemet er veldig enkelt, du kan kopiere og lime inn lenken til Snapchat-profilen din hvor du vil, slik at brukere som klikker på dem blir ledet til profilen og vil kunne følge deg på stedet.

Når du klikker på en URL på iOS-enheten din først vil den prøve å åpne den med Safari, men til slutt vil den omdirigere deg til Snapchat-appen. Så enkelt er det!

Last ned Snapchat på din iPhone!

Hvis du ennå ikke er Snapchat-bruker og vil prøve det du kan få det helt gratis fra App Store eller ved å klikke på lenken rett under disse linjene. For dette må du ha minst iOS 7 eller en senere versjon av systemet.

Til slutt, si det Det kan lastes ned både på iPhone og iPad og iPod Touch, selv om den ikke er optimalisert for nettbrettskjermen.