contadores Skip to content

Snart vil du kunne bruke WhatsApp gjennom Siri

Med ankomsten av iOS 10 Apple har gått et skritt videre og åpnet dørene til Siri for tredjepartsutviklere. Som det gjorde for en stund siden med tredjeparts tastaturer, er det nå tur til iOS personlige stemmeassistent.

Inntil nå var Siri ganske begrenset i å kunne samhandle med tredjepartsapplikasjoner gjennom det, men fra iOS 10 vil dette endre seg. Det amerikanske selskapet vil gjøre Siri API tilgjengelig for tredjepartsutviklere, slik at hvis de vil ha applikasjonene sine, har de en dypere integrasjon med taleassistenten.

Du kan samhandle med WhatsApp gjennom Siri.

Det ser ut til at WhatsApp-gutta allerede har begynt å få til det. Og det er at ifølge en lekkasje som nylig dukket opp på nettverket, veldig snart vil du kunne samhandle med meldingstjenesten gjennom Siri.

Det vil være mulig å sende meldinger og ringe med WhatsApp gjennom Siri

WhatsApp, verdens mest brukte direktemeldingstjeneste, kan snart ha ytterligere integrasjon med Siri. Ved å bryte ned tillatelsene som den nye versjonen av WhatsApp bruker på iOS, en av dem indikerer tydelig at Siri vil kunne administrere samtaler og dirigere dem til WhatsApp.

Som du ser på bildet som vises under disse linjene, sies det at dette lar deg bruke Siri til å sende og lese meldinger raskt, samt ringe. Ikke tilgjengelig for øyeblikket, men veldig snart vil det være mulig å fortelle Siri noe sånt “Hei Siri, ring David med WhatsApp” og automatisk vil assistenten etablere samtalen gjennom den applikasjonen.

Du kan samhandle med WhatsApp gjennom Siri.

Når det gjelder meldingene, fra PhoneArena kommenterer de Siri vil også kunne sende WhatsApp-meldinger. På den annen side kan du også lese de du mottar høyt, en veldig nyttig funksjon når du er med hendene opptatt eller kjører, for eksempel.