contadores Saltar al contenido

Søk etter hotell og leiligheter med disse appene for iPhone og iPad

Planlegger du å reise på ferie der i sommer? Ønsker du å bestille hotell eller leilighet så du ikke blir tom for overnatting i siste liten? I dag på iPadizate bringer vi deg noen få applikasjoner for iPhone og iPad som du kan finne hotell og leiligheter med på uendelige steder.

Takk til noen av disse applikasjonene kan du få gode rabatter og bo til den beste prisen i ferien, noe som aldri gjør vondt. Så la oss ikke surre lenger, og la oss se hva disse applikasjonene er. La oss begynne!

apps-hotell-leiligheter-2

Viktige apper for å finne leiligheter og hoteller for i sommer

airbnb

Dette er en av de mest komplette applikasjonene du kan finne når det gjelder å finne overnatting, bestille hotellrom eller leiligheter. En av fordelene med denne applikasjonen er at du kan finne overnatting i mange land rundt om i verden.

trivago

Sikkert du allerede kjenner denne applikasjonen. Trivago er en prissammenligning for de beste hotellene Det vil også tillate deg å glede deg over unike tilbud og få din reservasjon til den beste prisen i hele nettverket. Hva mer kan du ønske deg?

Voyage Privé

Denne applikasjonen er en av favorittene mine siden lar deg få luksushoteller med rabatter på opptil 70%. Det har midlertidige tilbud i visse byer i Spania og rundt om i verden, så du må være årvåken og det er perfekt for utflukter i helgen eller for å få en siste øyeblikk-ferie.

Booking.com

En annen prissammenligning som er kjent for alle, er Booking.com, hvor kan du få en reservasjon for mer enn 900 000 hoteller rundt om i verden. I tillegg kan du bestille overnatting og ta bekreftelsen på mobilen uten å måtte trykke noe.

Og du, har du allerede bestilt ferien? Bruker du vanligvis en applikasjon for å skaffe overnatting? I så fall kan du gjerne fortelle oss i kommentarfeltet hvilken som er best for deg.