free estadisticas Saltar al contenido

Solar Walk iPad-app oppdaterer og forbedrer seg bemerkelsesverdig

marzo 31, 2020

Nå som "Curiosity" har kommet til Mars, kan det være lurt å vite litt mer om egenskapene til solsystemet vårt. For dette er det veldig nyttig å ha et program installert som Solvandring på iPad-en din, enda mer nå som du nettopp har mottatt en fantastisk oppdatering. Takket være den nye oppdateringen kan du kjenne vekten til planetene. Grafikken til solen og planetene er også forbedret kraftig, nå kan du se dem mer detaljert og definert.

Solar Walk – 3D-modell av iPad Solar System

Solar Walk har lagt til mye mer informasjon og bilder av European Space Agency (ESA) og Sør-europeiske observatorium (ESO). Nå har du mye ekstra informasjon!

Applikasjonen har også lagt til nye objekter, som asteroider, dvergplaneter og kometer. Nå har du også en forhåndsdefinert liste over flyreiser, slik at du kan nyte den mest spektakulære utsikten fra din nye iPad.

Solar Walk har inkludert en ny gest med flere berøringer slik at du kan sveipe to fingre for å flytte det valgte objektet fra midtposisjonen. Du kan bruke den til å lage fantastiske bilder og se planetenes bevegelse fra forskjellige vinkler.

Takket være den nye oppdateringen kan du lære mye bedre planetenes indre struktur, utrolig utsikt er lagt til, slik at du ikke slutter å vite hva hver planet er laget av.

Solar Walk – 3D-modell av solsystemet Det er en iPad-applikasjon som du vil lære deg som voksen eller barn, og som du vil kunne oppdage veldig interessante data om vårt solsystem. Alt dette levet opp med et flott program som inneholder fantastisk grafikk, som vi kan generere utrolig utsikt bare ved å skyve fingrene. Du kan laste ned denne applikasjonen fra App Store av