ipad-mini-blanco-gris-espacial

Sølv eller mellomrom grå hvilken farge du skal velge for iPad Air eller iPad Mini Retina?

Nå som iPad Air og iPad Mini Retina er i ferd med å treffe markedet, gjenstår et viktig spørsmål fremover. Hvilken farge skal du velge? Hvit / sølv eller plassgrå? Avgjørelsen er selvfølgelig helt personlig, men noen aspekter som holdbarhet og slitasje på hvert materiale kan også påvirke.

Hvis du fremdeles er usikker og ikke vet hvilken avgjørelse du skal ta, kan du kanskje i løpet av denne artikkelen danne en endelig beslutning.

ipad-mini-hvit-grå-romlig

Forårsaker den hvite rammen distraksjoner?

For mange mennesker er den største ulempen med iPad i hvit modell frontpanelet i samme farge. Å se en hvit kant rundt skjermen til enhver tid kan være veldig irriterende for noen mennesker, Så mye at de klassifiserer det som en distraksjon.

Men, den svarte fronten er mye mer skjult for de aller fleste mennesker. Ikke overraskende er det fargen som brukes av de fleste TV-apparater og skjermer. I praksis er dette veldig relativt og noe helt personlig. For øyeblikket har jeg en iPad 4 i hvitt, tidligere hadde jeg en i svart, og jeg merker virkelig ikke noen forskjell mellom dem.

ipad-mini-retina-bkanco

Misfarging vs. skade

En av de største bekymringene rundt iPad Mini Retina eller iPad Air i hvitt er den mer enn sannsynlig misfarging over tid, vender seg til en gulaktig farge. I kontrast gir den svarte fargen også noen problemer, og sjansene for å få riper er større.

Når det gjelder det første problemet, brukte Apple mye tid på å finne ut hvordan man fikk den hvite iPhone til å motstå typiske kilder til misfarging, for eksempel solstrålene. Siden den gang ser det ut til at Apples hvite produkter ikke lider av store falmeproblemer, så det kan forventes at ikke iPad heller.

Når det gjelder det andre problemet, ny plass grå farge lover å være mye mer ripebestandig, så vel som mye mer skjult når det gjelder å vise dem.

ipad-mini-retina

Popularitet vs. personlighet

Svarte elektroniske enheter er vanligvis de vanligste, men allikevel sanne svarte er utrolig vanskelig å få tak i ved anodisering, og det er grunnen til at den nye iPad Air og iPad Mini Retina har plassgrå.

På den annen side er hvite enheter mye mindre vanlige, De skiller seg ut mye mer og ser bra ut med blanke tilbehør. Vi må heller ikke glemme at sakene spiller en viktig rolle i hvordan enheten vil se ut i våre dager.

Så den første tingen vil være å velge den fargen som passer oss best og for det andre legge til det tilbehøret i den fargen som best kompletterer den.

ipad-mini-netthinne-grå-romlig

Hvem skal få tak i den romgrå modellen?

Hvis du vil ha en farge som ikke distraherer deg når du spiller et spill eller ser på en video, har absolutt sikkerhet for at den ikke vil visne og oppnå den tidløsheten som svart alltid har, anbefaler vi plassgrå.

Hvem skal få den hvite / sølvmodellen?

Hvis du vil ha en farge som tiltrekker mer oppmerksomhet, skiller seg ut mye mer blant de fleste enheter og klarer å skjule skadene som er påført veldig godt, er iPad Air eller iPad Mini Retina i hvitt / sølv noe for deg.

Som det fremgår av iMore, skal dette bare tjene som en liten guide, men den endelige avgjørelsen skal være helt din. Hvilken farge planlegger du å velge?