contadores Skip to content

Sony klargjør sin egen 12-tommers Android-nettbrett for å konkurrere med iPad PRO

Sony slutter seg til ryktene om mulig lansering av et 12-tommers nettbrett, i dette tilfellet en Android-modell, og blir med i Samsung Galaxy Note PRO-modellen. I tillegg har Sony tenkt å konkurrere med iPad PRO som Apple planlegger å lansere neste år 2015.

Store tabletter

Det ser ut til at alle merker hevder å ha sin store 12-tommers nettbrettmodell, som mer ligner nettbrettet enn det ville være en bærbar datamaskin med samme dimensjoner. Samsung har allerede lansert sin store nettbrettmodell med sin Galaxy Note PRO, et nettbrett som til og med overstiger Apple iPad Air i autonomi, med en større skjerm, som teoretisk sett bruker mer batteri.

Sony-tablett-android-12-inch-spec-2-

Det er også rykter om Apple kan også forberede sin egen modell av store nettbrett, som vi har kjent de siste ryktene om den nye enheten, som skulle komme neste år 2015 og til og med kunne innlemme to operativsystemer inne, iOS og OS X.

12-tommers Sony-nettbrettet

Når det gjelder Sony, er veldig lite data kjent for øyeblikket, men de vil jobbe med et 12,9-tommers nettbrett, og dermed overgå Samsung, med en oppløsning på 3840 × 2400 piksler, også større enn modellen til det nordkoreanske selskapet.

Jeg kunne også stole på en Qualcomm-prosessor og et 8 Mp kamera. På den annen side kunne Sony-nettbrettet bare være 8,6 mm tykt, og det ville begynne å bli masseprodusert av Pegatron, det samme selskapet som lager Microsofts iPads og nettbrett.

Sony-tablett-android-12-inch-spec-4

Forvent selvfølgelig ikke at det nye Sony-nettbrettet skal være en enhet innen rekkevidde for alle lommer, fordi kan lanseres på markedet for mer enn 1000 dollarog sikter hovedsakelig og utelukkende til high-end segmentet av markedet. Ifølge Digitimes selv forsikrer de at det er kilder som er kjent med Sony-forsyningskjeden, som forsikrer at andre merker eller leverandører lanserer store nettbrett neste år 2015.

Noen ulemper med et stort nettbrett

Hvis vi stopper opp for å tenke et øyeblikk på mulighetene for en nettbrett på mer enn 12 tommer, er verktøyene flere, men alt er litt relatert til arbeidsmiljøet eller til å bruke nettbrettet hjemme. Tvert imot tabletter på mindre enn 10 tommer, denne typen enheter ville ikke være så transportabel, lett å ha med seg hvor som helst eller i det minste ikke så praktisk i den forstand for eksempel en iPad Air eller Mini eller et mindre Android-nettbrett som Nexus 9, som ikke når 9 tommer fra skjermen.

Sony-tablett-android-12-inch-spec-3

Disse nettbrettene kan være et mer fokusert apparat å bruke på arbeidsplassenGitt skjermstørrelsen, kan det være veldig nyttig for bruk med kontor- eller designapplikasjoner. Vi viser deg allerede noen av de beste bordmodellene fra 2014, og bare en av dem overstiger 10 tommer i størrelse.

Det er fremdeles tidlig å snakke om disse enhetene. Vi har Galaxy Note PRO på markedet, som ikke har ødelagt muggsopp i salg eller Microsoft Surface Pro 3. nettbrett. Apple forbereder sin versjon av iPad PRO og nå vil Sony være med på festen, og de forbereder også sin egen modell av stort nettbrett dimensjoner, slik vi har lært takket være BGR. Vi får se hva som er igjen neste år, som lover å være full av nyheter.

Hva synes du om et nettbrett over 12 tommer? Synes du det er nyttig eller praktisk? Gi oss din mening om disse nye store modellene i kommentarene.