Sony MDR-10 hodetelefoner funksjoner, pris og utgivelsesdato

Sammen med Sony Xperia Z1 og mange andre produkter har Sony presentert sine nye hodetelefoner Sony MDR-10. Det mest påfallende med disse hodetelefonene bortsett fra funksjonene deres, er at de er blitt opprettet i samarbeid med forskjellige artister for å forbedre design og evner.

Danny O’Donoghue, Mark Sheehan og Glen slo seg sammen med Sony for å oppnå perfeksjonen av lyden som disse hodetelefonene inkluderer, i tillegg til at de blir tilpasset dagens musikalske smak ved å være nøye med på lavfrekvente lydene som De jobber begge på musikkscenen akkurat nå.

Sony har bestemt seg for å lage to versjoner av Sony MDR-10, den ene lettere og mer kompakt, og den andre med Bluetooth og et snev av NFC-tilkobling.

Sony MDR-10RC

At vi får god lyd har ingenting å gjøre med størrelsen på hodetelefonene og er akkurat det som skjer med disse hodetelefonene. De er tilgjengelige i svart, hvit og rød, og har myke puder for langvarig bruk uten ubehag eller ubehag. Kabelen har en fjernkontroll med mikrofon for å velge spor, håndfri eller bruke chatten på smarttelefonen vår. I tillegg kan den praktisk talt sammenleggbare designen få den til å passe hvor som helst, selv i lommen.

Sony MDR-10RBT

Det mest oppsiktsvekkende med denne versjonen er at den er trådløs og at batteriet varer 17 timer. Den er ikke sammenleggbar som den forrige, men fordelen med å kunne bevege seg uten kabler er også viktig. I tillegg er de designet for elskere av Xperia, og bare ved å berøre hodetelefonene med terminalen vår, blir den trådløse forbindelsen øyeblikkelig opprettet, det må sies at den også er kompatibel med andre mobile enheter. I dette tilfellet er en mikrofon også inkludert, men integrert for å holde telefonsamtaler, for eksempel.

Sony MDR-10 utgivelsesdato og pris:

De forventes å ankomme til Europa i slutten av oktober, men vi vet fortsatt ingenting om prisen. Og du, hvilken holder du?