Sony oppdaterer Xperia T, TX, V og SP til Android 4.3

sony oppdaterer xperia T, TX, V og SP

En av svakhetene ved Android, vi vet alle at det er fragmenteringen plattformen lider, og dette er fordi mange produsenter dropper mange av terminalene som de legger ut for salg og aldri oppdaterer dem. Dette ser ut til å endre seg i det minste hos noen produsenter som Sony som ser ut til å ta oppgraderingen av terminalene sine mer alvorlig.

Og det er at det japanske merket i dag har kunngjort via sin twitterkonto at det oppdaterer noen av modellene til Android 4.3 Jelly Bean.

Disse modellene vil være spesielt Xperia T, TX, V og SP, i den aktuelle tweeten kunngjør Sony at Android 4.3-versjonen er i den siste sluttfasen av utviklingen, og at den vil begynne nå enheter i slutten av januar begynnelsen av februar.

Gode ​​nyheter for eierne av en av disse modellene av det japanske merket, siden det vil bringe den siste versjonen av Jelly Bean til enhetene.

Imidlertid vil mange av disse brukerne savne at oppdateringen ikke er til Android 4.4 Kit Kat, selv om svært få terminaler fortsatt liker den nyeste versjonen. La oss håpe at snart alle disse terminalene også vil bli oppdatert til den siste versjonen av den lille grønne androiden og litt etter litt vil produsentene avslutte denne frag! Stasjonen som påvirker Google-operativsystemet.