Sony presenterer et nettbrett med en fleksibel 13-tommers E-blekkskjerm

Selv om vi har sett forskjellige tabletter av Sony I løpet av de siste årene er sannheten at et av segmentene det har oppnådd mest suksess ikke har vært i dette, men i eReaders-segmentet, der enhetene har et godt omdømme. Denne typen enheter når nesten alltid en skjermstørrelse på 6 tommer og overskrider den sjelden … fordi det ser ut til at Sony ønsker at denne situasjonen endres for mindre på enheter beregnet på utdanningsmiljøer.

Sony har nettopp presentert et nettbrett som har en fleksibel 13-tommers elektronisk blekk- eller e-blekkskjerm, og som også vil tillate både lesing og skriving. Han Sony Digital Paper Det er en prototype-blekk med et fleksibelt 13,3-tommers elektronisk blekkskjerm og en penninngangsholder.

Enheten utviklet av Sony Det er fortsatt i prototypefasen, men senere i år planlegger Sony å starte tester av enheten ved 3 universiteter i Japan. Tanken er å erstatte behovet for papir med et digitalt medium som lar oss lagre, søke og dele notater, blant annet.

Den digitale papirprototypen har en fleksibel E-Ink-skjerm med en oppløsning på 1600 × 1200 piksler, et optisk berøringspanel og en digital penn. Takket være dette kan vi lage våre egne notater, fremheve passasjer i en PDF-fil eller skrive notater i marginene.

Enheten har 4 GB lagringsplass, et microSD-kortspor og et batteri som skal vare i opptil 3 uker. Det er også en WiFi-funksjon. Vekten er mindre enn 14 gram og den er omtrent 0,27 centimeter tykk.

Hilsen fra dypet av bytene.