Sony presenterer Sony Xperia Z3 på IFA

Sony Xperia Z3 har nettopp blitt presentert på IFA og er i ferd med å erstatte Z2. Vi er foran en terminal som vi skal ta de beste bildene av våre liv, med en bedre skarphet i nattbilder. La oss ikke glemme at den effektivt opprettholder 20 MP til forrige modell, men det skyter ISO-en opp til 12800.

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene til Xperia Z3, er det verdt å merke seg skjermen 5,2 tommer IPS på 1080p. Det etterlater ingen likegyldig makt med prosessoren Snapdragon 801 Quad core 2,5 GHz, Ledsaget av 3 GB RAM. Den interne lagringen vil være etter brukerens valg, mellom 16 eller 32 GB, som vi kan utvide gjennom Micro SD.

Bilde - Sony presenterer Sony Xperia Z3 på IFA Styrken til Xperia Z3, som vi nevnte, ligger i kameraet. Overraskelse med et kamera bakre 20 MP Exmor RS med ISO opp til 12800 og med mulighet for ta opp videoer i 4K, som Meizu MX4 som jeg hadde fortalt deg om i går. Kameraet foran er 2 MP Exmor R.

Følger i sine forgjengeres fotspor, er Xperia Z3 vanntett med IP68. Den har en 3.100 mAh batteri med Stamina 2.0 og NFC, MHL 3.0 og LTE. Dimensjonene på terminalen er 146 mm x 72 mm x 7,5 mm, med 154 gram vekt. Operativsystemet er selvfølgelig den siste versjonen av Android, 4.4.4 KitKat.

Bilde - Sony presenterer Sony Xperia Z3 på IFA I denne nye Sony-innsatsen har teknologien blitt forbedret opptil 130% av sRGB-spekteretDerfor inkluderer det nye teknologier som X-Reality, for å generere mer levende farger. Hvis vi ser på bildene, kan vi se at tykkelsen på terminalen også har blitt påvirket, og at den i tillegg inneholder en aluminiumsramme for å gjøre det mindre sårbart for sjokk.

Det som er mest påfallende i disse Sony-terminalene, som alltid, er kameraet. Vi kan glede oss Multikamerakontroll, som vi kan synkroniser opptil 3 Xperia samtidig for å fange et bilde fra forskjellige vinkler, for å få et mer realistisk bilde ved hjelp av Wi-Fi Direct. Virker det ikke utrolig for deg?

Bilde - Sony presenterer Sony Xperia Z3 på IFA Forbedringene ligger selvfølgelig også i batteriet, som vi kan få en autonomi på opptil 2 dager, noe utenkelig i de fleste terminaler, men Stamina-modus vil ta seg av å forbedre batteriet i kritiske situasjoner. La oss ikke glemme at med Z3 vil vi også være i stand spill eksternt fra vår PS4.

Prisen og tilgjengeligheten til Xperia Z3 er fortsatt ukjentMen det vi vet er at det vil ramme markedet i svart, hvitt og kobber.

Hva synes du om Xperia Z3?