Sony QX10 og Sony QX100 funksjoner, pris og utgivelsesdato

Før presentasjonen på IFA var det rykter om nettverket av dens eksistens, men det ingen forventet er at disse to modellene av linsestil-linser kunne brukes til å omdefinere måten å ta bilder fra smarttelefonen vår. Disse to målene er blitt kalt som QX10 og QX100.

Takket være dem vil vi kunne ta bilder av høy kvalitet med zoom uten å miste noen detaljer, spille inn videoer i høy definisjon og kunne dele dem umiddelbart. De er kompatible med alle mobiler med Android og iOS og i stand til å ta bilder av seg selv ved å bruke nettbrettet eller smarttelefonen ganske enkelt som seer via Bluetooth eller NFC.

Sony QX10 funksjoner:

Dette objektivet har en 18,3 megapiksler Exmor R CMOS-sensor ledsaget av en 10x optisk zoom. Den er spesialdesignet for å ta bilder med stor avstand og få en høy oppløsning og glemme dette store problemet vi har når vi fotograferer med mobilen. Inkluderer en OpticalSteadyShot-bildestabilisator og forskjellige fotograferingsmodi. Den vil ha to fargeversjoner i svart eller hvitt.

Sony QX100 funksjoner:

Den viktigste forskjellen med den forrige er at sensoren i dette tilfellet er litt større, mer spesifikt er det en 20,2MP Exmor R CMOS med Carl Zeiss-objektiv og 3,6x optisk zoom, slik at vi også kan få høykvalitets og detaljerte bilder og Den er spesialdesignet for dårlige lysforhold. I dette tilfellet vil vi bare ha svartfargeversjonen foreløpig.

Sony QX10 Sony QX100

Sony QX100 OG Sony QX10 utgivelsesdato og pris:

De vil være tilgjengelige fra 27. september og kan allerede være reservert på Amazon. Prisene er $ 250 for QX10 og $ 500 for QX100.