Sony Smartwatch 3 byttes til Android Wear

Smartklokken som Sony ville presentere på IFA var ikke ukjent, men Sony smartwatch 3 Vi har blitt positivt overrasket fordi den i sin tredje utgave har gjort noen interessante endringer.

Til å begynne med endret det mobile operativsystemet til Android Wear Og det viser, nå vil denne klokken få mulighetene til konkurrentene, selv om mange allerede var fornøyde med fordelene som tilbys av det forrige systemet.

Enheten virker noe ergonomisk for å ha en stivt og rett utseende som gir det et veldig lite moderne og veldig formelt utseende. I tillegg til alt dette, for å samhandle med smarturet har vi bare en enkelt knapp, og stroppene til det samme kan endres uten problemer.

Som en forbedring kan vi også se hvordan Sony nå har valgt lading via microUSB enheten for å tilpasse den videre til standarden.

Bilde - Sony Smartwatch 3 byttes til Android Wear

Funksjoner i Sony Smartwatch 3

Den har en 1,6-tommers skjerm med oppløsning på 320 x 320 piksler. Inne i huset rommer det 4 GB ROM-minne for alt som skal lagres og inneholder Bluetooth-, NFC- og GPS-tilkobling. Smarttelefonens autonomi skal være rundt 2 dager.

Selv om det kan se ut som det ikke er noen nye funksjoner i Sony smartklokke, kan vi sette pris på IP68-beskyttelsen som gjør at vi kan svømme eller dusje med det uten problem, og i tillegg til det inkludering av GPS Fordi det ser ut som en perfekt klokke for å løpe, sykle eller utøve enhver type sport uten å ta med oss ​​en mobiltelefon.

Enheten vil gå ut til salg i oktober til en omtrentlig pris på 250 euro, En krevende pris, men det er mer eller mindre lik all den konkurransen som ikke har en innebygd GPS, mer enn nok egenskaper for at en idrettsutøver kan velge den.