Sony Vaio Fit Flip, grundig gjennomgang

Windows 8 bærbare datamaskiner som kan gjøres om til nettbrett samtidig er en god forretningsidé, og Sony har ikke ønsket å bli utelatt. Av denne grunn må man ta hensyn til den type apparater som store merkevarer begynner å produsere, siden trenden mot mangfold og hybrid ikke lenger er en tilfeldighet eller eventyr for en eller annen innovatør.

Sony Vaio Fit Flip

Design av Sony Vario Fit Flip

Sony er ikke en fremmed med tanke på innovasjon, og av denne grunn viser denne Vaio Fit Flip bærbare datamaskinen nøyaktig hva selskapet ønsket at det skulle være, en utvikling som prøver å ha sin egen personlighet, ikke kopiere fra andre produsenter og ta kontroll over et marked som blir stadig mer mer utsøkt. Det de har gjort er å ta en konvensjonell struktur, sette et hengsel på midten av skjermen og la det vende tilbake for å bli brukt som nettbrett.

Teamets finish er veldig bra, det er ingen løse ledninger i designprosessen, så Fit Flip er en av et slag. Når skjermen er omvendt, holder sensorene øverst og nederst bildet på plass, selv om vi vil forlate skjermen slik og sette videoer til å glede seg over et godt øyeblikk. I Sony Vario Fit Flip kan vi gjøre flere ting, fordi designet har vært tenkt for det, innoverer.

Sony har gjort en ganske stor innsats fordi utformingen av den bærbare datamaskinen er så lett og tynn som mulig, så den er til og med behagelig selv når den er i et nettbrettformat uten å være det. Ulempen er at det til tider blir litt “varmt”. Som en 13,3-tommers enhet, kan den vedlikeholdes med en hånd uten problemer. Vekten er 1,3 kg, men av en eller annen merkelig grunn føles den lettere enn den egentlig er. Når vi bare bruker det i nettbrett-modus, ser det ut til å være det i løpet av de første minuttene, selv om varmen og vekten får oss til å vurdere ideen på nytt.

kjennetegn

Sony Vaio Fit Flip

På den ene siden er konfigurasjonen av dette utstyret likt det som finnes i en ultrabook. Den har en fjerde generasjon Intel Core i5-4200U-prosessor med integrert Intel HD4400-grafikk, 4 GB Ram-minne og en 128 GB SSD-lagringsdisk. Dette utstyret kan brukes uten frykt for vanlige kontoroppgaver og andre multimedieoppdrag, for eksempel videokoding. Det er ikke nødvendig å avklare det for funksjonene som vi har levert, men Sony Vario Fit Flip er ikke en spillmaskin, men den kan fortsatt brukes til å spille av noen nedlastbare titler fra Windows Store som Riptide GP.

I testen som ble utført med teamet, tok det 1 minutt og 2 sekunder å fullføre arbeidet i Blender 3D, mens det tok 35 minutter og 42 sekunder å transkode en DVD til MP4-format. SSD har en leselogg på 421,4 MBps i CrystalDiskMark, og skrivingen når 135,9 MBps. Det rare er at testene viste at selv Sony Vaio Pro 13 er 50 sekunder raskere i Blender 3D og 29 minutter raskere i HandBrake til tross for at den har samme prosessor. Operasjonen av SSD får oss ingen steder hvis vi sammenligner den med Vaio Pro 13, siden den har en raskere PCI Express-stasjon, mens Fit Flip fortsetter å bruke SATA.

Til tross for hva vi har kommentert, liker vi fremdeles ideen om Sony med denne bærbare datamaskinen, fordi selv om den ikke greier å nå en av de samme selskapets bærbare datamaskiner, er den overraskende tykk gitt den hybridfunksjonaliteten den har. Fit Flip er bare 12 mm tykk og er et veldig attraktivt alternativ for deg som vil ha bærbarhet.

Sony Vaio Fit Flip

Portene som er inkludert i den bærbare datamaskinen er ganske gode, vi snakker om en hodetelefonutgang, to USB 3.0, en HDMI-port og andre funksjoner som Bluetooth, Wi-Fi med dobbelt bånd og til og med NFC. De aller fleste produktene i dette segmentet nøyer seg med å inkludere en HDMI-port, men hos Sony har de prøvd hardt og har gitt kategorien inkludert hele konfigurasjonsområdet. Vi er glade for å se hvordan vi praktisk talt ikke trenger hjelp fra eksterne elementer for å koble oss til streaming på TV-en med dette utstyret.

Et annet pluss det har er å ha SD-kort, som lar oss raskt se bilder fra kameraet på en Full HD-skjerm. Skjermoppløsningen er god, ikke bare når vi vurderer videoer eller bilder av høy kvalitet, men også når vi må justere noen ting mellom ett vindu og et annet, problemet vi har er i presisjonen for å imøtekomme en og annen ting når vi er i nettbrett-modus. Hjelpen fra digitaliseringspennen er en ekte livredder for denne hodepinen, som lar oss tegne, skrive og peke på det vi ønsker.

Selv om vi har berømmet skjermen, begynte vi å nevne noen av problemene, for eksempel den som er for reflekterende selv når den er med den høyeste lysstyrkeinnstillingen, og som til tider frustrerer oss mye. De mørke videoene har kostet oss mye å se, og mens vi gjorde det, innså vi at effekten av blødning i kantene er merkbar.

Sony Vaio Fit Flip

konklusjoner

Til tross for problemene vi allerede har diskutert, kan vi ikke benekte at Sony Vaio Fit Flip er et veldig interessant forslag å vurdere gitt alle dens egenskaper når det vi leter etter er en hybrid bærbar PC. Designet generelt er veldig nøye, konseptet fungerer virkelig for oss, så vel som tilkoblingsnivået som er implementert veldig intelligent, men alt virker fortsatt for umodent til å presentere seg selv som et fast alternativ til en maskin som selve Vaio Pro 13.

Sony Vaio Fit Flip

Vi har elsket produktet, men vi anbefaler at det bare anskaffes hvis vi vil prøve noe nyskapende og virkelig trenger allsidigheten til Sony-produktet, for hvis det ellers skal kjøpe det beste merket, går vi for en Vaio Pro 13, som Han har vunnet i alle tester og er ganske attraktiv som datamaskin.