Sony Walkman F886, 4-tommers mediaspiller med Android

Sony Walkman F886

Som vi nevnte for bare noen øyeblikk siden, i går Sony Hun var ganske opptatt og blant alle nyhetene lanserte hun en ny bærbar multimediaspiller, the Sony Walkman F886, som i utgangspunktet er en Android-telefon som ikke lar deg ringe, men som kompenserer for denne mangelen ved å tilby en lengre batterilevetid og muligheten for lydgjengivelse av høy kvalitet.

Han Sony Walkman F886 er en Android-multimediaspiller med en 4-tommers skjerm og en oppløsning på 854 × 480 piksler med støtte for 24-biters, 192 KHz lydavspilling, og som tilbyr opptil 35 timers MP3-lydavspilling eller 26 timers lyd 24 bit, 96 lydkHz.

Det er i utgangspunktet en Android-enhet for folk som ikke trenger telefon, men som verdsetter lydtro.

Han Sony Walkman F886 Den har en S-Master HX digital forsterker og digital støykanselleringsteknologi. Den er kompatibel med lydformater som WAV, FLAC, AIFF, og støtter tapsfri avspilling av Apple-lydfiler, og spiller tydeligvis MP3-musikk.

Det er kompatibelt med Wi-Fi, Bluetooth og NFC, i tillegg til at vi kan synkronisere det med et Bluetooth-headset eller at det er kompatibelt med NFC.

Enheten kjører på Android 4.1 Jelly Bean og har støtte for Google Play-butikken, noe som betyr at den vil kunne kjøre de fleste Android-applikasjoner. Selv om det er ganske tydelig at Walkman først og fremst er designet for multimediaavspilling.

Det gjør Sonys beslutning om ikke å inkludere et microSD-kortspor litt rart. For selv om 32 GB intern lagring passer til mange MP3-filer i standard kvalitet, så snart vi skifter musikken vår, vil den fylles raskt og enda mer, og vi fyller den med 24-biters 96 kHz lyd.

Han Sony Walkman F886 kan bestilles i Storbritannia nå for € 249, inkludert moms.

Hilsen fra dypet av bytene.