contadores Skip to content

Sony Xperia 10 og 10 Plus kan nå kjøpes med en gave inkludert

I går presenterte Sony offisielt Sony Xperia 10 og Sony Xperia 10 Plus sammen med sitt nye flaggskip, Sony Xperia 1. Vi klarte å teste dem alle, men de var ennå ikke tilgjengelige for kjøp. I dag ser vi hvordan Disse nye terminalene vises på Amazon, som vi kan reservere og til gjengjeld tar vi en saftig gave. Prisen på begge terminaler er ikke akkurat lav med tanke på deres egenskaper, men hvis vi diskonterer verdien av gaven, blir prisen noe mer konkurransedyktig.

Husk også at de er de første mellomtelefonene som har en 21: 9-skjerm for noen brukere kan det være verdt å betale litt mer for denne panoramaskjermen. For øyeblikket kan vi bare bestille dem på Amazon, så vi vil også dra nytte av garantien for denne nettbutikken, klassifisert av mange som den beste ettersalgstjenesten som finnes på hele Internett.

Få 50 € når du kjøper en Sony Xperia 10

Når et nytt produkt selges, er det normalt at vi finner noen tilbud eller gaver for å gjøre det mer attraktivt for potensielle kjøpere. Hvis du tenkte på å kjøpe Sony Xperia 10 eller Sony Xperia 10 Plus, bør du vite at hvis du forhåndsbestiller dem på Amazon (eller hvis du kjøper dem før slutten av mars), vil du motta 50 euro å bruke på PlayStation Store, slik at du kan kjøpe et spill eller et pass for å spille online i flere måneder.

I tilfelle du fortsatt ikke vet det, er prisen på Sony Xperia 10 349 euro, rundt 396 dollar, så hvis vi tar hensyn til gaven, er det som om vi kjøpte den til 299 euro, en pris som fortsatt er litt høy for hennes KARAKTERISTIKK. I stedet har Sony Xperia 10 Plus en offisiell pris på 429 euro ($ 487), så det ville være som om vi kjøpte den for 379 euro. Det kan fremdeles være høye priser for hva begge terminalene tilbyr, men mer enn én, disse € 50 vil få ting til å tenke nytt.

Disse terminalene er tilgjengelige i et bredt spekter av farger: svart, sølv, blått og rosa, så hvis du ønsker å fornye telefonen, sikkert vil du finne en som passer din smak. Uansett lar vi deg lenken til dem alle nedenfor, slik at du enkelt kan velge den du liker.