Sony Xperia E1, egenskaper, pris og tilgjengelighet

Sony Xperia E, funksjoner, pris og tilgjengelighet

Etter å ha konsolidert seg i high-end markedet med terminalene, Xperia Z1 og Xperia Z1 compact, er de og lanserer den nye Xperia E1 for å konsolidere merkevaren i den lave og rimeligere serien for forbrukere.

Design

Det som sannsynligvis skiller seg mest ut med den nye Sony-terminalen er dens design, typisk for de høyeste sortimentene på markedet, selv om vi fremdeles ikke kjenner materialene den skal produseres i, visuelt er det en terminal som minner oss mye om Xperia Z1, dette viser oss Sonys satsing på design av terminalene.

skjerm

I dette tilfellet finner vi en ikke for stor 4-tommers skjerm, og med en oppløsning på 480 × 800 piksler, som gir oss en tetthet på 233 piksler per tomme, plasserer dette Xperia E1 som en terminal med en mer enn anstendig skjerm.

Prosessor og minne

For øyeblikket har vi ikke informasjonen fra produsenten av prosessoren. Det vi kan rapportere er at den vil ha en dual-core prosessor på 1,2 GHz og vil bli ledsaget av 512 megabyte RAM-minne i tillegg til 4 GB intern lagring som sannsynligvis vil kunne utvides med microSD-kort.

Android-versjon

Det er ikke bekreftet selv om det vil være utstyrt med Android 4.4 Kit Kat, selv om vi håper at dette er den versjonen den har.

Pris og tilgjengelighet

Vi har fremdeles ikke en bekreftet utgivelsesdato, selv om vi ikke tror at det vil gå for mange uker til Sony slipper den for salg, og selv om det ikke er noen offisielle data, kan vi si at prisen på Xperia E1 Det vil være rundt € 175.