Sony Xperia G, smarttelefonen som skal konkurrere med Moto G, er filtrert på bilder

En ny lekkasje avslører en terminal kjent som Sony Xperia G. Tilsynelatende har det dukket opp i ytelsestester med navnet Sony Xperia D5103 og den ville ha lignende spesifikasjoner som Moto G.

Sony kunne presentere dette alternativet til Googles Moto G på MWC 2014 i slutten av måneden.

Sony Xperia G: spesifikasjoner

Lite er kjent om denne terminalen, men blant dens lekke spesifikasjoner vet vi at den ville ha en omtrent 4,6-tommers skjerm. Oppløsningen ville være 720p HD.

Når det gjelder makt, ville den ha en 1,4 GHz firekjerners Qualcomm Snapdragon 400-prosessor. Grafikkbrikken vil være Adreno 305 GPU. På den annen side forventes det at den har 2 GB RAM og 8 GB internt minne for å møte Sonys mellomtoner.

Bilde - Sony Xperia G, smarttelefonen som skal konkurrere med Moto G, filtreres på bilder

Det har også blitt lekket ut at den ville komme med den nyeste versjonen av Android, det vil si Android 4.4 KitKat. Den vil også ha 4G / LTE-tilkobling.

Om batteriet eller kameraet er det ingen detaljer for øyeblikket. Vi må vente på flere lekkasjer eller den offisielle presentasjonen, som sikkert vil sammenfalle med MWC 2014.

Direkte konkurranse om Moto G

Sonys mellomtoner-terminal ville ha en konkurransedyktig pris å møte Moto G fra Google. Bokstaven til modellen stemmer, og det er håpet at det ikke vil være det eneste. Begge er mellomtoner-terminaler.

Sony har ikke mange spill i mellomområdet siden det nærmeste har vært Xperia Z1 Compact, som allerede stiger til det øvre mellomområdet og har sin egen pris.

Via: ViziLeaks