Sony Xperia i1 Honami, presentasjonsdato avduket

Det ser ut til at hemmelighetene rundt den nye Sony-smarttelefonen begynner å komme ut. Selvfølgelig, navnet på terminalen, Sony Xperia i1 HonamiDet er fortsatt et internt kodenavn for det japanske selskapet, og det er ikke det offisielle navnet. Nyheten som vi bringer deg i dag er presentasjonsdatoen.

Invitasjon til presentasjonsarrangementet for den nye Sony Xperia i1 Honami

Presentasjonen av den nye Sony-terminalen vil være 4. september og vil skje innenfor rammen av IFA 2013-messen som skal finne sted i Berlin. Dette kan sees i invitasjonen sendt av Sony til alle spesialiserte medier.

Når det gjelder spesifikasjonene til det nye Sony Xperia i1 Honami Vi kan også gi deg nyheter som også har blitt lekket før presentasjonen, som du kan se på vedlagte bilde. Skjermen vil være 5 tommer Full HD med den samme Triluminos-teknologien som er til stede i Sony Xperia Z Ultra.

Bakkameraet vil ha en 20,7 megapiksler sensor, og linsene det vil bruke vil være Sonys G-LENS. I tillegg vil den bruke en BIONZ-bildeprosessor for å behandle bildene som er tatt med kameraet. For å fullføre minne deg på at prosessoren som vil montere dette Sony Xperia i1 Honami Det vil være en Snapdragon 800 hvis driftsfrekvens vil være 2,2 GHz ledsaget av 2 GB RAM og et kraftig 3000 mAh batteri.

Filtrering av funksjonene i Sony Xperia i1 Honami

Vi er litt over en måned unna å bekrefte alle disse dataene som lekker de siste ukene om det som kalles å være den viktigste terminalen i Sony innen årets slutt og første semester som kommer.

Et veldig interessant og støv- og vannavstøtende produkt som helt kan erstatte Xperia z som i størrelse og struktur er veldig lik.