Sony Xperia M2 Aqua, et mellomtoner med vannmotstand

De vanntett Inntil nå var det karakteristisk for de høyere sortimentene av mobiltelefoner og noen enheter designet for de mest ugunstige forholdene, men Sony ønsker å avslutte dette og har forberedt en vanntett enhet i mellomområdet.

Selv om det er sant at det ikke er en pioner, er Moto E skvettbestandig med en veldig inneholdt pris, men Sony Xperia M2 Aqua ville ha beskyttelse IP58 noe som vil gjøre det nedsenkingsresistent akkurat som sin eldre bror, Xperia Z2.

M2 Aqua er ikke bare vanntett, men er ganske godt utstyrt med skjerm 4,8 tommer med HD-oppløsning, LTE-tilkobling og 8 MP-kamera, de perfekte ingrediensene for en god mellomtone-smarttelefon. Hvis vi legger til IP58-sertifiseringen, kan vi snakke om en perfekt terminal for mange brukere.

Inni er det ikke mange overraskelser, en klassiker Qualcomm Snapdragon 400 (veldig vanlig i disse områdene), 1 GB RAM og et batteri med 2.300 mAh kapasitet, nok selv om det ikke er enormt. Den vil ha Android 4.4 KitKat og minneutvidelse gjennom microSD.

For øyeblikket vet vi ikke prisen, men vi vet det kommer til Europa høsten og den vil være tilgjengelig i svart-hvitt som du ser på bildene. Vi følger nøye med på prisen, hvis den er lav, vil det være et flott alternativ, selv om vi ikke kan forvente noe slikt fra Sony som vanligvis setter mye pris på terminalene.

Mer informasjon : Sony