Uncategorized

Sony Xperia SP er oppdatert, men ikke til Android 4.2.2

Sony Xperia SP har mottatt en firmwareoppdatering for å bygge versjon 12.0.A.2.245. Denne nye oppdateringen som nylig ble utgitt er tilgjengelig for alle varianter av terminalen. Vi vil gjerne si at denne oppdateringen har med seg den nye versjonen av Android 4.2.2, men det kan vi dessverre ikke. Etter å ha lastet ned og installert oppdateringen, vil Sony Xperia SP vil fortsette å kjøre Android 4.1.2. Og mens du kanskje synes synd på deg selv, kan du tenke på alle Android-eiere som fortsatt kjører oppgavene sine under Android versjon 4.0.4. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia SP er oppdatert, men ikke til Android 4.2.2Sony Xperia SP er oppdatert, men ikke til Android 4.2.2

Sony Xperia SP er oppdatert, men ikke til Android 4.2.2

Så hva gir den nye firmwareoppdateringen for Sony Xperia SP? Denne nye oppdateringen bringer oss en fornyet varslingslinje, en ny rad med flere alternativer som er vert i denne og noen andre små applikasjoner. For å få oppdateringen, kan du synkronisere telefonen din til PCen din og bruke Sonys PC Companion for å laste ned denne nye oppdateringen. Selvfølgelig kan dette også lastes ned via vår egen terminal.

Uten tvil bør de aller fleste nåværende enhetsprodusenter seriøst vurdere dette om nye oppdateringer. Som mange av dere allerede vet, skader retningslinjene som følges av mange selskaper et stort antall brukere som er veldig misfornøyde med sammenligningen av deres nye enhet.

Etter å ha sagt alt dette, og fokusert igjen på hovedtemaet for nyhetene,Noen av leserne våre har allerede oppdatert Sony Xperia SP til denne nye versjonen av Android 4.1.2?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK