Sony Xperia SP vil også motta Ansdroid 4.3 Jelly Bean

Sony Xperia SP vil også motta Ansdroid 4.3 Jelly Bean Sony-Xperia-SP

Sony Xperia SP vil også motta Ansdroid 4.3 Jelly Bean

Sony begynte tidligere denne måneden, og som vi allerede har fortalt deg, å oppdatere mange av Xperia-enhetene til versjonen av Android 4.3 Jellly Bean. De startet faktisk med Sony Xperia Z1 og Sony Xperia Z Ultra for å følge med Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZR og Sony Xperia Z Tablet. Det virket som en veldig vellykket terminal som Sony Xperia SP skulle bli utelatt fra Sony-oppdateringene.

Til slutt hvis du eier en Sony Xperia SP du trenger ikke å bekymre deg fordi det ser ut til å være det Android 4.3 Jelly Bean skal ankomme den japanske terminalen. Tilsynelatende har Sony allerede sertifisert en programvare for terminalen (12.1.A.0.253). Videre har en XDA-bruker fra Ungarn, som ser ut til å være en offisiell Sony beta-tester, nylig lagt ut et skjermbilde som viser det Android 4.3 Jelly Bean kjører allerede på din Sony Xperia SP. Alle versjoner av Sony Xperia SP (C5302, C5303 og C5306) vil bli oppdatert til Android 4.3 Jelly Bean, selv om det nøyaktige øyeblikket sannsynligvis vil avhenge av operatøren og landet.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige