Sony Xperia T2 Ultra, nye funksjoner vises

Sony kunngjorde lanseringen av den nye Xperia T2 Ultra, en veldig stor smarttelefon, den som liker en sjenerøs 6-tommers skjerm og er oppført som smarttelefonen for fremvoksende markeder ved hjelp av Android.

Sony Xperia T2 Ultra Phablet.

Hvem husker ikke James Bond-filmen Skyfall? Der hadde hovedpersonen en Xperia Z-telefon utgitt i september 2012, forgjengeren til Xperia T. Denne gangen forbedret Xperia T2 Ultra på mange måter sammenlignet med den originale, den mest radikale og åpenbare endringen kan sees på skjermen, som Den oppnår en oppløsning på 720p 6-tommers LCD, som er mye bedre enn den 4,55-tommers originale modellen.

Sony Xperia T2 Ulta er den lengste enheten i den japanske T-serien, i tillegg til at den er noe tynnere enn denne på bare 7,6 mm tykkelse, den er enda bedre i så måte enn iPhone 5S.

I den tekniske delen må vi si at den nye «Phablet» har en firekjerners Snapdragon-prosessor som kjører på 1,4 GHz og har 1 GB RAM. Den dårlige tingen er at lagringsnivået er ganske lavt, det når knapt 8 GB, selv om det har muligheten for å sette inn et MicroSD-kort (men det er ikke det samme mange ganger).

Sony Xperia T2 Ultra Phablet.

Xperia T2 Ultra har et 13MP kamera, det samme som «T» allerede nevnt, men som denne gangen også følger med flere teknologiske nyvinninger når du tar bilder, inkludert moduser og applikasjoner som tillater det. Kompatibilitet med 4G-teknologi er også en av styrkene.

Som den tekniske delen, utenfor størrelsen på skjermen, er de ikke imponerende i modellen Sony inkluderte muligheten for å bruke to SIM-er i varianten kjent som «Xperia T2 Ultra Dual». Uansett er det en stor telefon, med en skjerm som har et godt definisjonsnivå og er fokusert på fremvoksende markeder i Kina, Afrika, Asia Pacific og Midtøsten.

Operativsystemet som brukes ville være Android 4,3, piksletettheten på skjermen ville nå 245 piksler per tomme og den ville ha lys- og nærhetssensorer. Batteriet ville være et på 3000 mAh, noe som ville gitt opphav til bruk av 24 tusen timers samtale og 44,6 dagers drift i “stand-by” -modus.

For øyeblikket har det ikke blitt gitt noen detaljer om lanseringsdatoen eller prisen den skal markedsføres til, så vi venter på å få vite disse detaljene.