Sony Xperia Tablet Z kjøkkenutgave nå i salg

Teknologiske fremskritt innen alle felt, inkludert på kjøkkenet. Hvis du var lei av å se på bøker etter de nye oppskriftene dine, vil de flekker deg når du lager mat, og de var alltid i midten, Sony Du har funnet løsningen. Han har laget et nettbrett med gode applikasjoner, magasiner, bøker og spill for å lære å lage mat eller ganske enkelt dele eller skrive ned dine egne oppskrifter. Det handler om Xpreia Tablet Z kjøkkenutgave.

Utformingen av nettbrettet inkluderer selv den minste detalj, slik at funksjonen på kjøkkenet er perfekt, fra et iGrill-kjøkkentermometer, allerede installerte applikasjoner, planlegger og Evernote Food. I tillegg har Sony inngått samarbeid med Saveur, et stort nordamerikansk magasin der de beste kokkene i verden skriver og hvor 260 oppskrifter har blitt inkludert, fordelt på sjanger, type og mest passende tid for smaking. Alt dette lagres i 32 GB minne.

Noen av spesifikasjonene er en 10,1-tommers skjerm med Full HD 1920 X 1200 piksler oppløsning med Mobile Bravia Engine 2, Qualcomm Snapdragon S4 Pro-prosessor med 4 kjerner ved 1,5 GHz og Android 4.1 Jelly Bean operativsystem. Den har også to kameraer, en 8-megapiksel foran og en bakre 2.

Kurs Tablet Z Kitchen Edition Den er vanntett og kan dyppes i den i 30 sekunder og på en dybde på 90 centimeter, ifølge Sony, så i tilfelle vi spruter den kan vi perfekt skrubbe den med resten av kjøkkenutstyret.

Nettbrettet har gått i salg med en pris på $ 649, hvis du vil ha et, kan du allerede bestille det på Sony-nettstedet.