Sony xperia Vaio, nytt konsept

Sony xperia vaio-konsept

Mens det er sant det Sony Den siste tiden har den utvidet utstyrssortimentet Android, Det er også sant at de siste ukene japanerne har blitt assosiert med microsoft, og de ville jobbe med å presentere en telefon som vil bære windows telefon 8.

I dag har vi et ganske realistisk konsept av hva den nye telefonen kan være Sony Xperia Vaio.

Denne nye enheten drives av windows telefon 8 Den ville ha en siste generasjons berøringsskjerm med omtrent 5,2 tommer og 2K-oppløsning, som vil ta det å trenge et batteri med nok kapasitet til å ha en god autonomi.

Innerst i denne smarttelefonen vil være den nye Snapdragon 805-prosessoren og ha 3 GB RAM, noe som vil gi den utrolige hastigheten selv når du kjører flere applikasjoner samtidig.

Når det gjelder kameraet, kunne vi tro at det ville montere minst det samme 20’7 megapikselkameraet til Sony xperia Z1 og Sony Xperia Z1 compac. Og selvfølgelig vil det også være en støv- og vannbestandig terminal.

Vi tror det Sony Han kommer for å produsere denne terminalen ved å bruke sin erfaring med utvikling av maskinvare for Android-terminaler for å tilby en terminal med windows-telefon konkurransedyktig nok til å møte de beste terminalene til Green Android.

Og du, tror du at endelig denne Sony Xperia Vaio vil se lyset?