Sony Xperia vil ha integrert integrasjon for Dualshock 3

Xperia Xperia

Siden hovedprosessorene og de grafiske enhetene til mobilenes og nettbrettene blir stadig kraftigere, begynte flere og flere spill å vises og med en grafisk kvalitet nærmere konsollene. Et av de store problemene med disse spillene som Mordern Combat 4, Need For Speed ​​Most Wanted eller Real Racing 3 er å kontrollere dem med de få kontrollene som en mobiltelefon eller nettbrett presenterer utover berøringsskjermen.

Det er grunnen til at det i noen tid er mer og mer uavhengige utviklinger, og spesielt fra samfunnet for å kunne kontrollere denne typen spill med de tradisjonelle kontrollene til konsollene som f.eks. dualshock 3 av Playstation 3. For alt dette, et multinasjonalt selskap og en gigant av videospill som Sony og som er til stede i en verden av smarttelefoner og nettbrett med modeller som f.eks. Sony Xperia Z bølge Sony Xperia Tablet Z det kan ikke være fremmed for dette.

Xperia Tablet Z

For alt dette tenker Sony på å inkludere innfødt, gjennom en programvareoppdatering, på alle enhetene Xperia muligheten for å kontrollere videospill med fjernkontrollen dualshock 3 av Playstation 3. Som vi ser i videoen, vil dette gi deg muligheten til å kontrollere spillene på smarttelefonen eller nettbrettet med kommandoen på konsollen uten å bruke berøringsskjermen for å kontrollere det, forenkle synet på selve spillet og den samme kontrollen som vil være mye enklere.

Vi kan dessverre ikke gi deg en dato hvor Sony vil gi ut programvareoppdateringen som gir Xperia-enheter denne opprinnelige støtten til dualshock 3. Vi kan heller ikke indikere hvilke av modellene i utvalget av Sony-smarttelefoner og nettbrett som vil være de som har denne funksjonen. Hva om vi kan forsikre deg om at det i drift har blitt sett i a Sony Xperia SP men vi forstår at i avanserte enheter som Sony Xperia Z eller Sony Xperia Tablet Z De vil ha denne nye funksjonen som vil differensiere Sony-produkter ytterligere innen smarttelefoner og nettbrett.

Vi tror at dette er det smarte og nødvendige trinnet for mange av smarttelefon- og nettbrettfirmaene, og at det å gi produktene dine forskjellige egenskaper som konkurransen ikke kan gi er noe som gjør at den fremtidige brukeren velger produktet ditt. Og hvis et selskap kan sette denne filosofien, gitt antall markeder den er i, er dette Sony.