Sony Xperia Z demonteres stykkevis. Det er enkelt å reparere!

Fra den siste terminalen av high end sony Vi har snakket flere ganger. Vi har sett det sammenlignet med andre terminaler, vi har analysert det grundig, og vi har til og med sett videoer av hvordan Sony Xperia Z reagerer veldig godt på vann. Men i dag skal vi fokusere på Sony Xperia Z å se hvor enkelt det er å demontere, fordi på den måten først sertifiseringen om at det må motstå vann og støv, og det ser ut til at det ville være komplekst. Men ingenting er lenger fra den sanne virkeligheten. I videoen kan du se hvordan du demonterer den siste terminalen til Sony det er faktisk ganske enkelt å åpne.

I tillegg til å tilfredsstille de nysgjerrige som vil vite mye om Sony Xperia Z, videoen som vi nettopp har vist deg der du kan se hvordan firmaterminalen er demontert, du kan også gi en god dom om muligheten for at brukeren faktisk er den som skifter brikker når det er en problem med terminalen, og du må reparere den.

Å reparere terminalene i seg selv blir en ganske interessant måte med krisen, og spesielt takket være internett og hundrevis av opplæringsprogrammer som smyger seg inn når det gjelder å gjøre endringer og endre grunnleggende deler i videoer trinn for trinn. Så hvis du er en av dem som praktiserer det, sier jeg deg det med Sony Xperia Z Du har sannsynligvis ikke noen problemer, som du har sett i videoen.