Sony Xperia Z kunne oppdateres til Android 4.3 i november

Han Sony Xperia Z Det er en terminal som for de som har dukket opp i 2013 er en av de mest revolusjonerende, for til tross for at vi akkurat nå finner mange vannavvisende telefoner, var det en av de første terminalene til et stort selskap å innlemme i generelt marked, denne funksjonen.

Selv om Sony nylig kunngjorde en oppdatering, ser det for meg ut som om du har en Sony Xperia Z du kommer til å være en overraskelse fordi det er kunngjort på selskapets Facebook-side at det er mulig oppdatering til Android 4.3 av Sony Xperia Z.

Lekkasjen er gjort på Facebook-siden til Sony Argentina, og selv om den ikke særlig refererte til modellen Sony Xperia Zmen å Sony Xperia L, men siden den aktuelle terminalen er av en lavere kategori, antar vi at i møte med den forestående presentasjonen av Android 4.3-oppdatering for Sony Xperia L, ville også komme til oppdateringen av operativsystemet for Sony Xperia Z.

Sannheten er at det ville virke ganske rart for oss at etter et offisielt forslag fra Sony, Android 4.3 ikke ankom Sony Xperia Z, men sannheten er at siden det er noe de bare har sagt, i det minste for nå på Facebook Argentina, har heller ikke Jeg ville ta det helt for gitt.

Uansett, bedre å peke november på kalenderen, og være årvåken, hvis det skjer, vær den første til oppgradering til Android 4.3 til Xperia Z

Mer info | Sony Facebook