Sony Xperia Z mottar en ny programvareoppdatering

Sony Xperia Z har ganske nylig mottatt en ny “mindre” programvareoppdatering. Den er imidlertid ikke full av store forbedringer, da det vanligvis skjer i denne typen saker, men det forbedrer heller noen aspekter ved terminalen veldig lite, så det er ikke obligatorisk å installere den i terminalen vår heller.

Sony Xperia Z mottar en ny oppdatering

Sony Xperia Z mottar en ny oppdatering

Denne nye oppdateringen for Sony-flaggskipet er identifisert under navnet 10.1.1.A.1.253 og sikrer at skjermkalibreringsverktøyet som det allerede har som standard, lar oss justere de hvite balansene på en måte noe mer avansert.

I tillegg vil nå navigasjonslinjen vises i svart, og erstatte det grå som ble vist før en slik oppdatering. Blant de andre funksjonene i denne nye oppdateringen for Sony Xperia Z finner vi også muligheten for å slå av varsellyset.

Det er klart at denne nye oppdateringen også fører med seg noen ytelsesforbedringer. For øyeblikket er oppdateringen bare tilgjengelig på fransk jord, selv om det forventes at den vil spre seg over hele kloden de kommende ukene.

Herfra, fra Planetared, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter eller detaljer som har noen form for forhold til denne nye programvareoppdatering for Sony Xperia Z.

Som vi allerede har sagt, er det en mindre oppdatering som ikke vil anta noen radikale endringer i terminalene våre, selv om det også er verdt å installere det.

Som vi ofte gjør, vil vi gjerne vite meningene til leserne våre i denne forbindelse.

Har noen av dere allerede mottatt denne oppdateringen på Sony Xperia Z?.