Sony Xperia Z Ultra, grundig gjennomgang

Han Sony Xperia Z Ultra Den skiller seg ut for å ha en ekstraordinær skjerm som, kombinert med sin store kraft- og vannmotstandskapasitet, gjør den til den ideelle smarttelefonen for mange, selv om det bare er hvis hendene dine er store nok til å kontrollere den ordentlig. Møt med oss ​​de viktigste kjennetegnene i detalj gjennom den følgende artikkelen.

Arver hele HD-oppløsningen, firkjerneprosessoren og vannmotstanden til Z1, Xperia Z Ultra uten tvil er det et enormt godt alternativ for de som liker store smarttelefoner, selv om det alltid er en grense for alt.

Selv om den 6,4-tommers skjermen ser ekstraordinær ut, vil ikke alle ha en behagelig kjøreopplevelse. Det har også et 8-megapiksler hovedkamera og støtte for 4G-nettverk som gir en rask nedlastingshastighet i dekningsområdene.

Design

Ok, jeg synes det er åpenbart Xperia Z Ultra Det er en veldig stor smarttelefon på grunn av sin 6,4-tommers skjerm som måler 179 mm lang og 92 mm bred.

I tillegg til å stille spørsmålet om å behandle den som en telefon eller et nettbrett, kan mange brukere sikkert føle seg ukomfortable med å se hvordan de ser ut til å snakke med denne enheten offentlig på grunn av den store størrelsen, og hvis vi vurderer at Nokia 1520 er en nesten umulig telefon å bruk på grunn av den avledede størrelsen på 6 tommers skjerm.

Jeg tror med sine 6,4 tommer Sony Xperia Z Ultra er definitivt en telefon å bruke med begge hender, med mindre du er Shaq O’neil.

Selv om den enorme størrelsen på skjermen deres er godt egnet til å se på videoer, må de virkelig vurdere om de er villige til å ha en enhet av denne størrelsen hele dagen i lommen (hvis de har en stor nok).

Nivået på følsomhet på skjermen er like eller bedre enn Galaxy Note 3, selv om en pekepenn ikke er inkludert i Xperia Z UltraDette forhindrer ikke at du bruker noe objekt med et avrundet tips for å skrive på skjermen mer komfortabelt enn med en finger.

Den er samtidig veldig tynn med bare 6,5 mm tykkelse (wow!), Og som jeg sa før, den er vanntett som Xperia Z og Z1 i opptil 1 meters dybde i 30 minutter, så den vil helt sikkert unngå deg Mer enn en redsel hvis du bruker telefonen i badekaret, med mindre du sovner med telefonen nedsenket i en time selvfølgelig.

Han Z Ultra Den har 16 GB plass til intern lagring, selv om noe mindre er det som gjør det tilgjengelig for brukeren siden systemet bruker en del av det. Det gir også muligheten for minneutvidelse gjennom et microSD-kortspor som gjør det mulig for eksempel å lagre mer multimediainnhold som musikk og video.

skjerm

Skjermen på Xperia Z Ultra Den har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler som gjør den til Full HD. Tidligere modeller som Z og Z1 har også denne funksjonen, selv om skjermene er mindre, er pikslene tettere sammen, noe som gir dem en høyere tetthet (ppi) og gjør det mulig å vise et bilde av litt bedre kvalitet, selv om du kanskje ikke legger merke til forskjellen siden skjermen på Xperia Z Ultra Den har et ekstremt skarpt og tydelig bilde.

Ikonene vises med god definisjon og klarhet, og teksten er perfekt leselig. Den har også et veldig godt lysnivå og utmerkede farger, noe som gjør den perfekt å gjenoppleve ferien ved å se på bilder med Flickr eller se på Braking Bad på Netflix.

Det gir muligheten til å “forbedre” bildet gjennom innstillinger, selv om dette gjør at bildene ser litt overmettede ut, så jeg tror du får en bedre skjermopplevelse uten at disse innstillingene er aktivert.

Programvare og ytelse

Han Sony Xperia Z Ultra den har Android 4.2.2 Jelly Bean som operativsystem, som viser seg å være et par “gamle” versjoner med tanke på den nylige presentasjonen av Android 4.4 KitKat, uansett hva det er litt frustrerende å ikke se at versjon 4.3 og mer har noter det Sony det er generelt litt tregt med å gi ut oppdateringer, selv om de grafiske forbedringene som er gjort gjennom grensesnittet, sannsynligvis vil tillate oss å nesten glemme det faktum at vi ikke har en nyere versjon.

Den beholder den samme Android-arkitekturen som vi vanligvis finner med flere hjemmeskjermer, et rutenett med appikoner og seks av disse på bunnen av skjermen. Det tillater også bruk i liggende modus, og tilpasser grensesnittet på en god måte, noe som gjør det mulig å bruke Xperia Z Ultra orientert mer mot et nettbrett enn en telefon.

Kraften er levert av en quad-core Qualcomm Snapdragon 800-prosessor med en hastighet på 2,2 Ghz (wow! Igjen) som gjør at den kan nå den imponerende poengsummen på 3550 i Geekbench 2-ytelsestesten når nivåer som ligner Galaxy Note 3.

Grensesnittnavigasjon og vanlige oppgaver er ekstremt raskt og smidig, og det samme er opplevelsen av å bruke krevende spill som Dead Trigger 2 eller Asphalt 8, og tilbyr høye nivåer av bildefrekvenser selv når du justerer grafiske detaljer til det maksimale.

Sony Den lover en batterilevetid på opptil 16 timer, noe som for meg virker veldig ambisiøst og oppriktig i praksis har jeg sett at ladningen har gått ganske raskt når du spiller og til og med i standby-modus, så du må helt sikkert lade den minst et par ganger om dagen. hvis du trenger å komme til slutten av det med et godt energinivå i Xperia Z Ultra.

Kamera

Han Z Ultra Det er utstyrt med et 8-megapikselkamera, som er et betydelig fall fra 20,7-megapikselkameraet som er inkludert i Z1, og selv om Ultra tilbyr fotografering av god kvalitet, er det ikke imponerende i det hele tatt.

Bilder tatt utendørs på en overskyet dag kan være litt kalde, mangler farge og middelmådig detaljnivå. Når du beveger deg innendørs, forbedrer kvaliteten å tilby tilstrekkelige og riktig mettede farger, selv om den fremdeles viser litt støy i mørke hjørner.

Den har de vanlige HDR-opptaksmodusene, så vel som burst-opptaksmodus og forskjellige scenemodus. Den har også et frontkamera for videosamtaler.

Kort sagt er kameraet bra, selv om det er et viktig poeng for deg, er Z1 et mye bedre alternativ.

konklusjon

Han Sony Xperia Z Ultra Den inkluderer en enorm skjerm og mye kraft i en kompakt, elegant, minimalistisk og ekstremt fin design, selv om den er for stor, noe som kan gjøre det til en veldig god følgesvenn for å se videoer i sofaen din, men ikke så egnet for daglig bruk som hovedtelefon.

Hvis du fremdeles finner måten Xperia Z Ultra Å få plass i lommen kan være et veldig godt alternativ, selv om du helt sikkert vil finne mer brukervennlighet og komfortable alternativer i andre modeller.

Mer informasjon

Pris, funksjoner og offisielle produsentspesifikasjoner her.