Sony Xperia Z Ultra nye funksjoner og dato i en “overraskelsesbegivenhet”

Sony Han har nettopp sendt invitasjoner til en “overraskelse” -arrangement som skal holdes i Frankrike (de kan godt ha gått litt ned) 4. juli. Fra det du kan lese i Sonys invitasjon «Sony Mobile reserverer deg en stor overraskelse for deg«. Alt tyder på at det vil være en begivenhet å presentere Sony Xperia Z Ultra siden det i invitasjonen dukker opp en slags mobil som ligner det vi tidligere har kjent fra lekkasjene til dette.

Sony invitasjon til 4. juli-arrangementet

En annen merknad som Sony gjør i invitasjonen, er: “Ikke glem å markere kalenderne dine!”, Vel, jeg tror ikke noen vil glemme, med tanke på hypen som blir gitt til arrangementet. En del av meldingen er skrevet med en pekepenn, noe som gjør ryktene om at dette Xperia Z Ultra Du kan ha en, pluss at den ser ut på kortet.

Invitasjonen avslører en veldig slank Xperia, svart, som viser en side med et hull for hodetelefoner, noe som får oss til å tvile på ryktene om at denne Xperia kom til å være vannavstøtende, men vi må vente til arrangementet for å se om vi er rett eller galt.

Fra det vi har hørt før Xperia Z Ultra Den har en 6,44-tommers 1080p-skjerm, med en 2,3 GHz Snapdragon 800-prosessor, 2 GB RAM og 16 GB internt minne som kan utvides gjennom MicroSD. Telefonen har dimensjoner på 179,2 x 92 x 6,5 mm og veier 212g.

Vi trodde at Sony Xperia Z Ultra eller Sony Xperia Togari Det ville bli presentert på arrangementet hans 25. juni, men alt tyder på at vi tok feil, og at arrangementet vil være 4. juli i Frankrike.