Sony Xperia Z Ultra (Togari), funksjoner og flere bilder er lekket

Et bilde av hva som kan være Sony Xperia Z Ultra, også kjent som Togari, i et kinesisk forum der mange forklaringer på det ikke ble gitt, for måneder siden ble det lekket bilder av denne terminalen, men det mest karakteristiske i dette tilfellet, bortsett fra spesifikasjonene til telefonen, er at de har blitt lekket med en katt på toppen av phablet, antar vi at de har gjort det for å vise størrelsen på skjermen siden det er et av de mest slående elementene i denne phablet.

Ved rykter sies det at dette Sony Xperia Togari vil ha handelsnavnet til Sony Xperia ZU eller Sony Xperia Z Ultra Selv om Sony ennå ikke har bekreftet noe av dette offisielt.

Nytt bilde av Sony Xperia Togari

Få data er hva vi kan få fra dette helt unike bildet, bortsett fra den åpenbare tynnheten til Togari med 6,18 mm tykkelse, men vi har allerede kunnskap om noen av dens spesifikasjoner, som for eksempel skjermen er 6,4 tommer 1080p FullHD, 2 GB RAM (ikke tre som det ble ryktet), på bakkameraet er det fortsatt tvil, det er rykter om å bekrefte 13 megapiksler med Exmor RS-sensor og andre som tvert imot sier at den vil bestå av 8 MP. Prosessoren er Qualcomm SnapDragon 800 firkjerne på 2,3 GHz, hvordan kan det være ellers, operativsystemet vil være Android 4.2.2 Jelly Bean, den vil ha 32 GB internt minne og et batteri på 3000 mA.

Sony Xperia Togari

Denne phablet vil være den første som blir solgt hos hendene på Sony og sannheten at for å være den første, gleder vi oss til å bekrefte dens egenskaper, så vel som å vite resten og prisen, som det ikke engang er rykter om, men muligens vil Sony gi alle dataene vi mangler den 25. juni ved rattet. utgivelse som skal tilbys i Berlin.