Sony Xperia Z Ultra ville ha en rival med Android 4.4

Han Sony Xperia Z Ultra Det er en phablet-enhet som ble utgitt i juli i fjor. Den har noen imponerende spesifikasjoner og en 6,4-tommers skjerm. Telefonen har fått mye ros siden lanseringen, men nå ser det ut til at LG har planer om å bygge en tøff konkurrent til Sony-terminalen, og at den vil starte med Android 4.4 KitKat. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z Ultra ville ha en rival med Android 4.4

LG utvikler sin egen rival for Sony Xperia Z Ultra ifølge kilder. Det ryktes at skjermen har den samme 6,4-tommers størrelsen så vel som den samme oppløsningen på 1920 x 1080 piksler. Imidlertid sies pixeltettheten til LG-versjonen å være 418 i stedet for 342 ppi som tilbys av dette Sony Xperia Z Ultra.

Andre inkluderinger i denne nye LG-phablet er 3 GB RAM, en 8-megapiksel bakkameraoppløsning samt den nye versjonen av Android 4.4 Kit Kat. Det skal bemerkes at på dette tidspunktet ikke noe av dette kan verifiseres, så vi må behandle det som spekulasjoner.

Med tanke på de nylige utmerkelsene for din nye LG G2, føler vi imidlertid at mange mennesker ønsker å se denne nye phablet foreløpig ryktet. Det er ingen detaljer ennå på utgivelsesdatoen og ikke en gang omtale navnet på denne nye LG-enheten, men hvis kilden er riktig kan vi høre noe mer offisielt ganske snart.

Populariteten til phablet-enheter med større skjermstørrelser ser ut til å øke ytterligere, med mange nåværende telefoner på markedet og med den nylige lanseringen av den allerede populære Samsung Galaxy Note 3.

Og til deg,Hva tenker du om ideen om at LG lanserer en ny phablet med Android 4.4?