Sony Xperia Z Ultra vs Sony Xperia Z1, vinklene på skjermene

Du vil allerede vite det herfra, fra Red Planet Vi elsker å dele med deg alle videoene som vi synes er interessante for oss. Denne gangen var det en flott videosammenligning som viser oss de maksimale visningsvinklene disse Sony Xperia Z Ultra og Sony Xperia Z1 er i stand til. Vil du vite resultatet? Vi lar deg videoen nedenfor.

Sony Xperia Z Ultra vs Sony Xperia Z1, vinklene på skjermene

Denne sammenligningen er virkelig interessant siden det direkte verdsetter et aspekt som ikke er veldig “analysert” av de aller fleste nåværende videosammenligninger, og dette er vinkelen på skjermene deres. Et aspekt som mange brukere har “forlatt”, men som utvilsomt kan være avgjørende for mange andre forbrukere.

Og det er at på slutten av dagen blir alle mulighetene som terminalene tilbyr eksponert gjennom panelene. Hvis disse ikke viser seg å være vår smak, kan vi si at “vi allerede startet dårlig …”. Derfor syntes vi det var veldig interessant å dele med deg all denne utrolige videosammenligningen igjen av unge Adrianisen. der du sammenligner visningsvinkelen til Sony Xperia Z Ultra og Sony Xperia Z1.

Siden jeg vet at du vil være utålmodig etter å vite resultatet, uten å gå mye lenger etter grenene, lar jeg deg være med den aktuelle videoen slik at du kan bedømme med bedre kriterier.

¿Hvilken av dem holder du? ¿Sony Xperia Z Ultra eller Sony Xperia Z1?