Sony Xperia Z vs iPhone 5 med iOS 7 beta 2

JegApple Phone 5 Det kunne ha blitt erstattet av en serie nye smarttelefoner de siste månedene, men enheten kan få et stort løft når operativsystemet. iOS 7 slippes senere i år. Derfor mener vi det er veldig praktisk å dele med deg et par interessante videoer der den nåværende Sony Xperia Z sammenlignes med iPhone 5 som kjører under iOS 7 beta 2. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z vs iPhone 5 med iOS 7 Beta 2

Sony Xperia Z vs iPhone 5 med iOS 7 beta 2

Vi ga en videosammenligning før, men dette ble gjort med iOS 7 beta 1, og nå kan vi se hvordan iPhone 5 presterer med denne versjonen av iOS 7 beta 2. I den første videoen kjøres et par tester. ytelse på begge terminalene. Han Sony Xperia Z Den klarer å oppnå en score på 2292 poeng, mens iPhone 5 holder seg på 1674 poeng.

Følgende video er basert på en sammenligning av grafikkytelse. I denne andre testen oppnår iPhone 5 en score på nesten 12 000 poeng sammenlignet med 5 000 oppnådd av Sony Xperia Z.

I videoene blir det også gjennomført en boot-sammenligning for å bekrefte hvilke av disse terminalene som er i stand til å gjøre seg klar på kortest mulig tid.

Uten å underholde deg mer, legger vi deg igjen med de to videoene slik at du kan trekke dine egne konklusjoner og kunne kommentere det.

Hva synes du om videoene vi nettopp viste deg? Tror du at iPhone 5 kan gi mye mer enn hvis den endelige versjonen av iOS 7?

Hvis du måtte velge mellom en av begge terminalene etter å ha sett videoene,Hvilken du vil velge? ¿Sony Xperia Z eller iPhone 5?