Sony Xperia Z vs Sony Xperia C, sammenlignende kameraer

Flere og flere brukere velger å bruke som hovedkamera de som smarttelefonene har integrert i ryggen. Og er at teknologien i mobilkameraer skrider fremover, til det punktet at de kommer for å gi oss bedre fordeler enn konvensjonelle kameraer. Derfor ønsker vi i dag å vise deg en interessant videosammenligning av Sony Xperia Z og Sony Xperia C slik at du kan trekke dine egne konklusjoner og handle deretter, de som tviler mellom begge terminalene …

Sony Xperia Z vs Sony Xperia C, sammenlignende kameraer

Sony Xperia Z vs Sony Xperia C, sammenlignende kameraer

Som han Sony Xperia Z Som Sony Xperia C De er to terminaler som ble medlem av markedet nylig.

Sony Xperia C, er en terminal som på grunn av dens egenskaper kan klassifiseres innen mellomområdet, mens Sony Xperia Z tilfeldigvis inntar den høyeste delen av dagens rangering. Til tross for dets markante forskjeller i disse mer tekniske aspektene, gjenspeiles ikke dette i den fotografiske delen på samme måte.

Sony Xperia C er utstyrt med et utmerket 8-megapiksel bakkamera med autofokus, LED-blits, HDR og 1080p videoopptak med stabilisering.

På den annen side, Sony Xperia Z Det overrasker oss med det fantastiske bakkameraet på 13 megapiksler med autofokus, LED-blits, bildestabilisator, HDR, og muligheten for å gjøre videoopptak, også i 1080p-kvalitet.

Når denne raske gjennomgangen av hovedverdene til kameraene i begge terminalene er unnagjort, overlater vi deg den aktuelle videoen som du kan bedømme selv.

¿Sony Xperia Z eller Sony Xperia C?