Sony Xperia Z1 Compact, all informasjonen

Sony Xperia Z1 Compact, all informasjonen

Verken Sony Xperia Z1 Mini eller Sony Xperia Z1s, til slutt heter mini-terminalen Sony Xperia Z1 Compact. Vi har allerede, internasjonalt, den første Mini-smarttelefonen som virkelig kan si at det er en liten versjon av sin eldre bror uten å miste noen av egenskapene.

Og det er at, som vi har fortalt deg mange ganger allerede, at Sony har fulgt en annen policy enn andre produsenter som Samsung. I motsetning til Samsung med Mini-versjonene av Samsung Galaxy S3 eller Samsung Galaxy S4, har Sony ønsket at miniversjonen av Sony Xperia Z1 skal være den, en mindre Sony Xperia Z1, men med samme kraft.

Egenskapene til Sony Xperia Z1 Compact de skiller seg ikke bare fra sin eldre bror i størrelse. Husk at Sony Xperia Z1 har en Snapdragon 800 2,26 GHz prosessor med fire kjerner akkompagnert av en Adreno 330 GPU.RAM-minnet er 2 GB og den interne lagringen er 16 GB utvidbar gjennom microSD, tilkoblingen til Sony Xperia Z1 kommer til LTE, kameraene er 20,1 Mpx hoved og 2 Mpx foran. Så langt Sony Xperia Z1 Compact Den deler de samme egenskapene som, som vi kan se, gir den kraft lik hverandre.

Når det gjelder forskjellene, er de, som vi allerede har sagt, utelukkende basert på størrelsen og vekten til Sony Xperia Z1 Compact. Vi har en 4,3-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 × 720, dette gir oss en dendisdad på piksler på 342 ppi sammenlignet med 442 av den største terminalen. Vekten av Sony Xperia Z1 Compact Det er 135 gram sammenlignet med 170 gram for Sony Xperia Z1, og dimensjonene til Mini-versjonen er 127 × 64,7 × 9,5 mm sammenlignet med 144 x 74 x 8,5 mm for den normale Sony Xperia Z1.

En annen logisk forskjell når man observerer den mindre størrelsen på Sony Xperia Z1 Compact Det er den minste tilgjengelige plassen i terminalen for å inkludere batteriet, og derfor er batterikapasiteten til Sony Xperia Z1 Compact fortsatt på 2300 mAh sammenlignet med 3000 mAh for den større terminalen.

Kort sagt, Sony gir oss en ekte Mini-terminal basert på flaggskipet, med kraftige egenskaper som rekkevidden broren, og hvor de eneste forskjellene finnes i hva som er relatert til størrelsen på terminalen, skjermen (oppløsning og tetthet) , vekt og batterikapasitet.