Sony Xperia Z1 Compact, første informasjon om pris og tilgjengelighet

Denne uken har vært der Sony Xperia Z1 Compact offisielt. Den første Mini-terminalen som kommer fra en eldre bror uten å miste halvparten, eller mer, av spesifikasjonene underveis. I går fortalte vi deg alle detaljene om Sony Xperia Z1 Compact og vi presenterer til og med de første sammenligningene med andre «Mini» -terminaler

I dag kan vi allerede fortelle deg den første informasjonen som begynner å vises i nettverket om prisen på det nye Sony Xperia Z1 Compact. Informasjonen kommer til oss fra Storbritannia, spesielt fra Phones 4u retail. I denne handelen begynner de å tillate reservasjoner på den nye Sony-terminalen forankret til en kontrakt med Vodafone i Storbritannia. Dette er imidlertid den minste informasjonen du kan gi oss siden de fleste av leserne våre ikke har tilgang til denne typen kontrakter. Annen informasjon som Phones 4u tilbyr, og som kan være mer interessant, er pris fri fra Sony Xperia Z1 Compact. Den britiske kjeden tilbyr Sony Xperia Z1 Compact til en pris av 439 pund, det vil si omtrent 530 euro Til endringen.

Det kan virke som en noe kostbar pris, men det må huskes at vi fremfor alt er en high-end med solen Snapdragon 800, 2 GB RAM og det samme 20,7 Mpx-kameraet til Sony Xperia Z1. Henviser til tilgjengelighet av Sony Xperia Z1 Compact, fra Telefon 4u snakk om at den vil være tilgjengelig fra begynnelsen av neste måned.