Sony Xperia Z1 Compact, internetthastighet

Sony Xperia Z1 Compact, internetthastighet

Sony Xperia Z1 compact har blitt en av de mest populære terminalene for øyeblikket, og det er ikke overraskende i det hele tatt siden vi fremfor alt er en high-end “komprimert” terminal som navnet antyder i en litt mer kropp lite enn det vi er vant til å se i alternativene som det nåværende markedet tilbyr oss. Som du kanskje allerede vet, liker vi alltid å dele med alle dere videoer som vi synes er interessante, og denne listen kunne ikke gå glipp av en som viser oss hastigheten på internett som den er i stand til å oppnå. Vi viser deg resultatet nedenfor.

Sony Xperia Z1 Compact, internetthastighet

Som vi allerede har fortalt deg, denne Sony Xperia Z1 Compact er i stand til å bevege seg rundt i alle områder på en veldig flytende måte på grunn av de utrolige funksjonene. Alt en high-end terminal utstyrt med et panel i noe mindre størrelse enn vi er vant til å se i dag.

Et av de veldig viktige aspektene ved en nåværende terminal er uten tvil internett hastighet at den er i stand til å “fange”. Og det er at i dag internett har blitt noe som ikke kan mangle i en mobilenhet siden det brukes nesten til alle nåværende applikasjoner.

Derfor har vi syntes det er ganske praktisk å dele med dere en ny video som viser oss den maksimale nettverkshastigheten som denne Xperia Z1 Compact kan oppnå.

¿Hva synes du om denne nye Sony Xperia Z1 Compact?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige